reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Taka plastikowa wkładka do wanienki, żedy można było na niej maluszka ułożyć a nie trzymać, podobno bardzo wygodne.

reklama
A ja dzisiaj odebrałam wózeczek no i kupiłam przewijak z wanienką(zestaw do pielęgnacji maluszka tak to sie nazywa)zdjęcia wózia wkleję jak wrócę do domciu bo narazie jestem u rodziców.Trochę się wkurzyłam bo wyszła nowsza seria wózków x landera do których już nie pasują foteliki Maxi Cosi :( ponieważ jest teraz większa gondolka i bedę zmuszona kupić fotelik X car :( szkoda

k@siek moja siostra kupiła sobie tą plastikową wkładkę do wanienki (nawet gdzieś jest u nas w domu)i klęła na nią na czym świat stoi ,praktycznie w ogóle jej nie używała .Ale może tobie się ona sprawdzi ,choć ja zostanę przy gąbce

uuu...Anno U,rzeczywiście szkoda...czyli są jakies inne adaptery teraz do X landera? ja jeszcze mam ten starszy model...jak wrócisz do domku to czy możesz mi podać jaka teraz jest szerokość gondolki?

Olu zmierzyłam godolkę tu zaraz przy budzie to ma 43cm.wiem że jak byłam zamawiać wózek to były jeszcze te poprzednie modele x landerów to gondolką miała wgłębienie tu własnie przy budzie wiesz gdzie sa te uchwyty do podnoszenia a teraz tego wgłębienia nie ma widać że troszkę jest większa.Kurczę muszę się jutro zapytać czy czasem nie będą pasowały adaptey od Quinny bo bardzo mi zalezy na Maxi Cosi ale jak się nie da nic zrobić to trudno będę musiała kupić ten fotelik x car bo chcę żeby wpinać go na stelaż.

i ja popieram Wiolę z tą plastikowąwkładką, gąbka jest naprawdę lepsza, na plastikoqwej dziecko za dużo wystaje z wody i jest mu zimno a na gąbce i cieplej i bardziej miękko

Wetnę się, jak można :)
Ja mam zwykłą wanienkę, żadne stelaże do kąpania się nie sprawdziły, Dziecko za dużo wystawało z wody i bałam sę je na tym położyć bo mało stabilne i w ogóle... U nas niektóre dziewczyny mają te wanienki profilowane i chwalą sobie, bo obie rączki mają wolne do kąpania i zabawy.
Podrawiam-lutówka

dziewczyny,wiecie może czy można gdzieś kupić takie prześcieradełko z gumką w rozmiarze pasującym do wózka albo kołyski? kupujecie cos takiego? bo nie chciałabym żeby mały zasikał mi materacyk od wózka a np na Allegro są tylko takie jak do łóżeczka...

Ale jak chcesz Olu takie przescieradlo w wzoku zalozyc? Masz tam o co zaczepic gumki? Bo ja akurat nie mam ?

reklama
Do góry