reklama
Ja dopiero dziś mam spakowana torbe do szpitala bo musialam dokupic pieluchy dla siebie bo jak mówiłyście lepsze sa od podpasek nawet tych najwiekszych nocnych always ktore wczesniej kupilam ja to co mam zabrac do szpitala mam napisane na stronie mojego szpitala wiec mam dokladnie to co napisali:-) jednego tylko nie zrobilam nie wyprasowalam ubranek dla dzidziusia ...ale zdążę jeszcze:-)
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Kochane te pieluchy które są na internecie ja kupiłam w aptece po 4,50 zł. Są dosłownie w każdej aptece a na majtki siatkowe czekam od 21 czerwca i jeszcze nie przyszły a kupiłam sobie w też w aptece ale można kupić takżew typowo dziecęcych sklepach (też się zaopatrują) .Skawina jest nieduża ale jeśli chodzi o asortyment to mają praktycznie wszystko .
Szkoda KAJU że nie powiedziałaś wcześniej tobym ci przesłała od nas a teraz to kurczę boję się nawet wyjść z domu
Szkoda KAJU że nie powiedziałaś wcześniej tobym ci przesłała od nas a teraz to kurczę boję się nawet wyjść z domu
reklama
JA JUZ MAM WSZYSTKO KUPIONE I TORBE TEZ MAM SPAKOWANA DLA SIEBIE DO SZPITALA KUPIŁAM NAWE DWA PAMPERKI DLA DOROSŁYCH KOLEZANKI MI DORADZIŁY POWIEDZIAŁY ZE TO JEST SUPER KOMFORT WIECZOREM I MOZNA SPOKOJNIE ZAJC SIE DZIDZIA ZOBACZYMY TEZ MI SIE TAK WYDAJE BO JAK FAKTCZNIE MA TO Z NAS TAK WYLATYWAC TO JA MUSIAL;ABYM CAŁY CZAS SIEDZIEC W TOALECIE WIEM CO SIE ZE MNA DZIEJE PODCZAS OKRESU NO ALE ZOBACZYMY W KAZDYM BADZ RAZIE JAK NIE UZYJE TO MAJTKU NIE STRACE PRAWDA
Podziel się: