reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A Twoja córcia nie chce w nim lalek wozić bo moja pewnie będzie chciała no i oprócz córci nasz kot bardzo lubi jeździc we wózku tak go przyzwyczaiła Laura więc chyba go tylko szybciutko wypróbuję i schowam go do pudła i rozpakuję jak już bedzie dzidzia bo za dużo chętnych będzie :laugh:

ADA nie ,albo może wyrosła już ,w ogóle jest taka wyrośnięta jak na swój wiek .Lubi czytac książki i wiersze i oczywiście gry na komputerze .
Za to KAMIL nie może się doczekać braciszka i codziennie wozi wózek po pokoju ,a wczoraj odstawił taki numer że zgłupiałam i beczałam ze śmiechu . :laugh: :laugh:Aniu przyniósł sobie taboret z kuchni i chciał wejść do wózka ,bo jak stwierdził chciał go wypróbować .Nie wiem czy wózek by to wytrzymał :laugh: :laugh:

Dziewczynki,moze się orientujecie czy sa w sprzedaży usztywniane przewijaki na łózeczko ale nie w wymiarze 50x70 cm tylko np 50x80 cm? Bo te na 70 pasują na łózeczko standardowe 120x60cm a my mamy takie większe 140x70...wczesniej kupilismy ten mniejszy przewijak i jest za mały :( może uda mi sie wymienić,ale ciekawa jestem czy te większe wogóle produkują...Jeśli coś wiecie to dajcie znać ;)

Buuu...wymieniłam dziś przewijak na taki 50x81 cm i wyobraźcie sobie,że też jest za mały,tzn te nózki od spodu nie zachaczają z jednej strony za zewnętrzną krawędź łóżeczka :mad: Wkurzyłam się,bo większych juz nie ma,ale mój Darus obiecał,że przemontuje te nóżki dalej i będzie ok :) zobaczymy...

reklama
To aż dziwne że 80 nie pasuje do łóżeczka o szerokości 70 ??? Wiesz, że są w sumie trzy podwójne miejsca na śrubki jedno na samej górze i dwa niżej - jednego z nich używa się do łóżeczek o szer, 60 cm a drugiego do szer. 70 cm.??

Do góry