reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
Ja dziś po wizycie u gina wpadłam od razu do apteki i zakupiłam pyralginę ,podpaski bella i majtki siatkowe ,chyba z wrażenia a jutro lecę z mężusiem po ręczniczek ,pampersy i pieluchy tetrowe

Ja przed chwileczką dokupiłam jeszcze siedmiopak Body na allegro bo mam 4 ale jakoś mi sie mało tego zdaje ;)

no a mój Darek przerobił mi przwijak i pasuje teraz idealnie :) i dzis chcemy zamówić na Allegro fotelik Maxi Cosi cabrio,tylko qurcze,czy one muszą byc takie drogie???????? ;)
poza tym została mi pościel do odebrania ze sklepu...tylko jeszcze trzeba za nią zapłacić ::)

A ja ostatnio kupiłam na Allegro parę drobiazgów dla siebie po porodzie i między innymi były majtki poporodowe jednorazowe i jestem nimi bardzo rozczarowana. Na zdjęciu wyglądały zypełnie inaczej a przyszło mi coś w stylu stringów i aż z ciekawości założyłam czy będą trzymac te gigantyczne podpaski i psińco nie trzymają. A co gorsza byłam u mnie już w trzech aptekach i nigdzie nie mają takich majteczek.

U nas w Skawinie są ,ale zobaczę czy będą dobre a podpaski kupiłam bella ale nie żadne poporodowe tylko zwykłe duze ,pani magister powiedziała ze lepiej wziąść te zwykłe bo są naprawdę dobre a te drugie to tylko jak zwykle reklama

ja kupilam podpaski always na noc maja skrzydelka i wiem ze always dobrze chloną a sa najwieksze z mozliwych i wiem ze beda dobre majty poporodowe tez kupilam ale nie otwieralam mama nadzieje ze nie bedzie zaden szajs jak te stringi u megii:-)

reklama
POISY ja miałam te podpaski przy kamilu o których piszesz i musiałam je odłożyć ,poniewaz one maja dziureczki i tam wchodziły mi nici i strasznie ciągły .A bella są gładkie

Do góry