reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Ja mojego dziecka nie karmilam bo byl w inkubatorze ale wiem ze cycki mi tak urosly ze miseczka D to malo! Musiualam sciagac pokarm! Tak czy owak jakis wiekszy stanik musze kupic tylko nie moge sie zdecydowac kiedfy to zrobic! Ja tak jak ty mysle ze juz po porodzie mozna dokupic brakujace rzeczy ale teraz jestem jakas zielona jesli o zakupy chodzi! Wiem ze musze dokupic jakies klapki do szpitala i podpaski(dla pewnosci) bo dla Allanka to chyba wszystko mam a jak nie mam to sie dokupi, tym bardziej ze bede na to miala czas bo w szpitalu daja ich ciuszki dla dziecka! To znaczy nie ja bede dokupowac tylko wysle mame albo Kristianka!!!

reklama
ja tez mam takie odczucia,że dostaje głupiego jasia w sklepie...mi brakuje jedynie własnie staników do karmienia,narazie kupie jeden,jakiś niedrogi.Poza tym nie mam laktatora,podgrzewacza...też nie wiem czy opłaca sie to kupować przed porodem ::) No i najważniejszy zakup to materacyk do łożeczka no i posciel,a także pościel do koszyka wiklinowego,ale tu nie będę szaleć i kupię jakąś tanią typu do kołyski bo to podobny wymiar.
Resztę juz kupimy jak się Oliwierek urodzi.

Dziewczyny ,naprawdę nie kupujcie odciągacza teraz ,nie warto ,Zobaczycie jak będzie z pokarmem ,może wystarczyć samo karmienie .Widzę że wszyskie głupiejemy w sklepie

Dla dzidzi prócz wózka mam już wszystko. Laktatora też uważam, że nie warto kupowac wcześniej, zawsze mozna przecież dokupic ( ja mam od siostry męża pożyczony - w razie czego ).
A dzisiaj mi przywożą mebelki ;D , jeszcze tylko skończymy malowanko w pokoiku maluszka i je poskładamy a potem z radością będę je zapełniac. Nie mogę się doczekac.

Aneczko widac ze masz dobry nosek na okazje!!! Fotelik na pewno spelni swoja funkcje bo najwazniejsze ze jest! Testy testami ale zawsze lepiej miec jakikolwiek fotelik niz nie miec zadnego!!! Bezpieczenstwo dziecka jest najwazniejsze! A poza tym calkiem ladny ten fotelik! Gratuluje zakupu Aneczko, bo cena faktycznie wyjatkowa!!! Zycze ci bys byla z niego zadowolona!!!

Dzieki Kreciku ;D Dziewczyna zle zatytuowala chyba ten produkt i dlatego nie bylo chetnych bo inne romery kosztowaly duzo wiecej ;)

reklama
Do góry