reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Boze Krecik,jakie to wszystko piekne! A ten konik to rewelka,taki kolorowy!
agutek_76
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
wiecie co wy mi oczy otworzyłyście ze czas na zakupy pójsc, jak zobaczyłam czego nie mam...Olu, Kreciku jestescie przygotowane z kazdej strony i to jak!!! ja sie dopiero za posciela rozgladam(cały tydzien) jestem tak niezdecydowana ze mnie to wkurza, najlepiej jak by mi ktos powiedział co mam kupic.
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
AGUTEK ja też się tak plątałam ,oglądałam ale w końcu wpadł mi w oko jeden komplet całej pościeli i go kupiłam (dobrze że jeszcze był) .Teraz to naprawdę najwyższa pora na zakupy bo jak widzę jak na czerwcówkach zaczęły się porody to mój małżonek sam stwierdził że czasa już dokupić resztę ,bo później nie będzie czasu a samemu ciężko mu będzie robic zakupy bo zna moje chimery ;D ;D co do kolorów i fasonów .Na szczęście dostałam dużo ubranek i raczej w niczym nie wybrzydzałam
Ja nie wiem czy jestem wystaerczajaco przygotowana bo w sklepie to cyrki ze mna!!! Z nerwow to az zgage mialam a Kristi sie ze mnie smial! Ja nie umiem kupowac rzeczy dla dziecka bo jeszcze nigdy tego nie robilam! Nawet nie wiedzialam jaki stanik sobie kupic i czy w ogole mam go kupic i wiecie co? w koncu nie kupilam! Dobrze ze Kristzi byl ze mna bo chyba sama nic bym nie kupila!!! On tylko pytal co trzeba i razem bylo nam razniej sie decydowac!!! Mam nadzieje ze jak juz urodze to ten trud zakupowy mni przejdzie! Moze to jest tez to ze chcialabym duzo ale nie chcialabym wyzbyc sie wszystkich pieniazkow!!! Nie zaluje Allankowi ale z portfelem tez trzeba sie liczyc!!! Juz sama wlasciwie nie wiem co mi jest!!! Jak tak patrze w necie i w sklepach to jest oki ale jak mam kupic to nie wiem jak mam sie za to zabrac!!! Tak jakbym sie dopiero obudzila!!!
reklama
agutek_76
Mamy lipcowe'06 Entuzjast(k)a
ja nie wiem czy tobie jest jeszcze cos potrzebne
, ja wyszłam z załozenia ze przeciez nie musze miec wszystkiego zakupy mozna tez zrobic jak dzidzia juz na swiecie jest, i wtedy widzi sie co naprawde jest potrzebne. a co do stanika to nie kupuje do karmienia, potem tylko z nim cyrki i mi sie wydaje ze sie głupio z nim obslugiwac, w sumie to tylko moje odczucia, ja pierwsze karmiłam wyjmujac cucula ze stanka góra i nie było to w zaden sposób uciazliwe.
Podziel się: