reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

własnie kreciku-na córeczki bedziemy się starały nastepnym razem

hmmm....co do gabki to własnie-cena niewielka a jak suszyc to nie powinno sie tam nic zbierać, dobry pomysł z ta pieluszka na wierzch, zobaczymy pewnie kupię a jakby mały dostał jakiegoś uczulenia to najwyżej wyrzucę, wygoda może byc znaczna

reklama
ja z gąbeczki korzystałam bardzo długo wiec jestem za  :) smoczki też były  ;) nie powiem...potem było cudowanie żeby się oduczyły  ::) ale jakoś się udało  ;D wiec teraz pewnie też kupię  :)

Ja narazie mam 2 smoczki,NUK i silikonowy uspokajający. Też wolę mieć na wszelki wypadek niż potem latać jak napisała Wiola ;) Ten delfinek fajny Elpis ale taki twardy...

ewan,widzę,że juz przygotowana jesteś pod względem kosmetyków aptecznych,ja jeszcze w lesie ::) narazie mam oliwkę i zasypkę - właśnie przyszły 3 paczki od teściowej ze Stanów,każda po 60 kilo,to cała rodzinka została obdarowana,nasz dzidziuś dostał mnóstwo ciuszków i akcesoriów,pozyczyłam aparat ale po weekendzie wkleję troche bo wszystkiego nie da rady ;) No i ja mam tyle nowych pięknych ciuszków ciążowych: 3 bluzeczki i 2 pary spodni,napewno juz nic nie kupię dla siebie,tylko babcia mi 1- ną spodniczkę uszyje bo dzis kupiłam materiał ;) Najsłodsze są ubranka synka w stylu śpioszki i kurtki bejsbolówki no i buciki mokasynki zamszowe i trampeczki ;D Grzebałam w tym wszystkim i sie nacieszyc nie mogłam :)

Olu to do ciebie Swiety Mikolaj w maju przyszedl ! :) Superowo

Kreciku , ja mysle,ze to cale szczescie ze u mnie chlopczyk bo bym ZBANKRUTOWALA na ciuszkach dla malej krolewny !!! Wojtka bratu urodzila sie 7 miesiecy temu coreczka i jej mamusia ja przynajmniej 3x dziennie przebiera w rozne cudne kompleciki z pasujacymi czapeczkami ......... Troche przesadza ale ja na jej miejscu napewno tez bym przesadzala :D

Moja siostra miała tego delfinka i klęła na czym świat stoi ,w końcu kupiła gąbkę .Właśnie przytargała go do mnie że może ja spróbuje ale raczej zostanę przy gąbce ,przynajmniej w wodzie jest ciepła i miękka a delfinek ..... może warto spróbować

Ja jak narazie w zadnym skalpie nie znalazlam normalnej wanienki,,nie mówiąc juz o gąbkowym wkładzie...wszystkie są juz profilowane w środku..z takim progiem zeby malenstwo sie nie zeslizgiwalo..i dziwną podpórką pod głąwke.Wolalabym cos bardziej tradycyjnego..ale jak nie znajde..to trzeba bedzie poeksperymentowac..w koncu nie oplaca mi sie sprowadzac wanienki z Polski:)

reklama
tak sobie myślę, że ten delfinek jest dość wysoki i pewnie wody trzeba więcej nalać bo dzieciątko będzie wystawać za dużo nad wodę i może będzie za zimno, chyba zostane przy pieluchach ewentualnie gąbce

Do góry