reklama
M
megii*
Gość
Ja będę prac w Jelp'ie, właściwie już wyprałam ubranka, które dostałam od szwagierki, to właśnie ona bardzo mi polecała ten proszek.
M
megii*
Gość
Mnie radzono kupowac rozmiar 62. Bobaski tak szybko rosną, że te mniejsze podobno prawie się nie przydają, szkoda tylko kasy.
A ja wczoraj zamówiłam na allegro parę rzeczy i aż się nie mogę doczekac kiedy do mnie dotrą. ;D
A ja wczoraj zamówiłam na allegro parę rzeczy i aż się nie mogę doczekac kiedy do mnie dotrą. ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Uff...pierwsze zakupy mam za sobą
Kupiłam: zieloną wanienkę,wklad gąbkowy w kształcie misia do wanienki i do tego podkładkę pod głowkę i gąbeczkę do mycia w kształcie motylka
, nożyczki do paznokci,gruszke do noska,2 zaczepki do smoczka:kaczuszkę i misia, smoczek uspokajający z żółwikiem, butelkę antykolkową NUK, moskitierę do wózka, termometr do wody w kształcie żólwia(bardzo lubimy ten motyw
), 1 parę pieluchomajtek z ceratki, album do zdjęć, szczoteczkę do włosków z grzechotką i maleńką czapeczkę bawełnianą w misie. To narazie tyle,reszta czeka w kolejce.
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
mnie dziśsiostra przytargała całą reklamówe ciuszków dla bejbusa czyli body ,śpioszki ,pajacyki ,bluzeczki ,czapeczki także na dzień dzisiejszy mam spokój z ubrankami w rozmiarze 62- 68 .w lipcu kupimy większe rozmiary a teraz w czerwcu pościel,wanienki i całą resztę .Jak będą zdjęcia pościeli to zeskanuję i prześlę
Podziel się: