reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

te polskie po wypraniu to jeszcze gorsze niż te używane, a nowe dobrej jakości drogie jak cholera i wystarcza na 2 tygodnie bo maluszek rośnie jak na drożdżach

reklama
Ja ubranka mojej córci prałam właśnie w Lovelli nie miała żadnego uczulenia więc było oki.Teraz tez bede używała tego proszku.

Ja będę prac w Jelp'ie, właściwie już wyprałam ubranka, które dostałam od szwagierki, to właśnie ona bardzo mi polecała ten proszek.

Ciocie, pomozcie mamie "zielonej mamie" :p - od jakiego rozmiaru kupujecie pierwsze ciuszki? Czy jest sensowne kupowanie rozmiaru 52??

Mnie radzono kupowac rozmiar 62. Bobaski tak szybko rosną, że te mniejsze podobno prawie się nie przydają, szkoda tylko kasy.
A ja wczoraj zamówiłam na allegro parę rzeczy i aż się nie mogę doczekac kiedy do mnie dotrą. ;D

Jagusiu najlepiej to kupować od rozmiaru 56 bo przeważnie dzidziusie sie rodzą 53cm więc nie ma sensu kupować 52 bo może być tak że wogóle ich nie założysz.

Uff...pierwsze zakupy mam za sobą :) Kupiłam: zieloną wanienkę,wklad gąbkowy w kształcie misia do wanienki i do tego podkładkę pod głowkę i gąbeczkę do mycia w kształcie motylka :) , nożyczki do paznokci,gruszke do noska,2 zaczepki do smoczka:kaczuszkę i misia, smoczek uspokajający z żółwikiem, butelkę antykolkową NUK, moskitierę do wózka, termometr do wody w kształcie żólwia(bardzo lubimy ten motyw :) ), 1 parę pieluchomajtek z ceratki, album do zdjęć, szczoteczkę do włosków z grzechotką i maleńką czapeczkę bawełnianą w misie. To narazie tyle,reszta czeka w kolejce.

reklama
mnie dziśsiostra przytargała całą reklamówe ciuszków dla bejbusa czyli body ,śpioszki ,pajacyki ,bluzeczki ,czapeczki także na dzień dzisiejszy mam spokój z ubrankami w rozmiarze 62- 68 .w lipcu kupimy większe rozmiary a teraz w czerwcu pościel,wanienki i całą resztę .Jak będą zdjęcia pościeli to zeskanuję i prześlę

Do góry