reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

U nie o dziwo dziś wszystko sprawnie na BB chodzi...

A to wspomniany laptopik(niby tak się nazywa ale on tylko gra i naśladuje dzwięki zwierzaków...)i książeczka.

reklama
kociu,piękne zabawki i rzeczywiscie rowerek jest świetny!

martag, my mamy taki jeździk i on jest przeznaczony nawer do 4 lat więc starczy wam na długo,tyle że tu trzeba się odpychac nogami bo pedałow nie ma,ale jest też rączka do prowadzania,więc i na teraz i jak misio będzie już samodzielny się nada:tak::-)

Wlasnie wiem Olenko, ze na dlugo, ale ten rowerek co Koci to tez mozna pchac, a i pedalki sa...hmmm sama nie wiem:confused:
A Olis juz na nim "smiga"??

Martag - my tez od dwoch tygosni mamy ten jezddzik. Narazie jezdzimy tylko po domu, ale mala go bardzo lubi. Natomiast nie posiedzi w nim sama spokojnie nawet pol minuty, trzeba pchac. Co mi sie podoba to opcja posuwania chodzika przez dziecko. Julinek uwielbia pchac go i widze ze pomaga jej w nauce stania. Mysle ze niedlugo wyjdziemy na dwor (tylko te schooody....). Ogolnie jestem zadowolona, choc rowerka nie przepuszcze, ale to dopiero pozniej, u nas jeszcze za wczesnie.

dzieki kociu, obejrze:tak:
ale sama nie wiem juz co kupic, no bo rowerek bedzie na dluzej, ale z drugiej strony to teraz dla miska zadna rewelacja, bo tylko go pchac mozna. a w tym "chodziku" to edzie mogl sam nozkami popracowac no i jak mowi Jagusia popchac. hmmm....moze teraz chodzik, a rowerek w przyszlym roku;-):-)
bo prawde mowaic to bardzo podoba mi sie ten rowerek od Haucka, a to jak pisza dziewczyny jeszcze za wczesnie, wiec moze na 2 latka:-)

Martuś,my też nie mogliśmy się zdecydować więc po prostu zrobiliśmy przymiarki...I naprawdę najlepiej wypadły rowerki z tymi ramkami zabezpieczającymi dziecię przed upadkiem...Czyli Hauck odpadł...No i te dyndające nózie...My też mamy już takiego pchacza z Fisher Price-Zuza go bardzo lubi-ale te jej oczki święcące na rowerek były niesamowite...Pewnie dlatego,że nowy w sklepie...Ale oby ten zapał pozostał bo dziś całą Łódź zjeździliśmy w poszukiwaniu takiego...

reklama
Kociu z doswiadczenia z Kaji rowerkiej jestem na 100% pewna ze Zuzia predko rowerka nie odposci! Rewelacja na spacerkach, wiecej z niego widac niz z wozeczka!

Do góry