reklama
myslalam tez o czyms takim, tylko ze to by bylo tylko na ten rok, a rowerek to juz na dluzej...
http://www.allegro.pl/item207410556_nowy_chicco_samochodzik_4_w_1_brak_panelu_.html#photo
http://www.allegro.pl/item207410556_nowy_chicco_samochodzik_4_w_1_brak_panelu_.html#photo
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
kociu,piękne zabawki i rzeczywiscie rowerek jest świetny!
martag, my mamy taki jeździk i on jest przeznaczony nawer do 4 lat więc starczy wam na długo,tyle że tu trzeba się odpychac nogami bo pedałow nie ma,ale jest też rączka do prowadzania,więc i na teraz i jak misio będzie już samodzielny się nada:-)
martag, my mamy taki jeździk i on jest przeznaczony nawer do 4 lat więc starczy wam na długo,tyle że tu trzeba się odpychac nogami bo pedałow nie ma,ale jest też rączka do prowadzania,więc i na teraz i jak misio będzie już samodzielny się nada:-)
Martag - my tez od dwoch tygosni mamy ten jezddzik. Narazie jezdzimy tylko po domu, ale mala go bardzo lubi. Natomiast nie posiedzi w nim sama spokojnie nawet pol minuty, trzeba pchac. Co mi sie podoba to opcja posuwania chodzika przez dziecko. Julinek uwielbia pchac go i widze ze pomaga jej w nauce stania. Mysle ze niedlugo wyjdziemy na dwor (tylko te schooody....). Ogolnie jestem zadowolona, choc rowerka nie przepuszcze, ale to dopiero pozniej, u nas jeszcze za wczesnie.
dzieki kociu, obejrze
ale sama nie wiem juz co kupic, no bo rowerek bedzie na dluzej, ale z drugiej strony to teraz dla miska zadna rewelacja, bo tylko go pchac mozna. a w tym "chodziku" to edzie mogl sam nozkami popracowac no i jak mowi Jagusia popchac. hmmm....moze teraz chodzik, a rowerek w przyszlym roku;-):-)
bo prawde mowaic to bardzo podoba mi sie ten rowerek od Haucka, a to jak pisza dziewczyny jeszcze za wczesnie, wiec moze na 2 latka:-)
ale sama nie wiem juz co kupic, no bo rowerek bedzie na dluzej, ale z drugiej strony to teraz dla miska zadna rewelacja, bo tylko go pchac mozna. a w tym "chodziku" to edzie mogl sam nozkami popracowac no i jak mowi Jagusia popchac. hmmm....moze teraz chodzik, a rowerek w przyszlym roku;-):-)
bo prawde mowaic to bardzo podoba mi sie ten rowerek od Haucka, a to jak pisza dziewczyny jeszcze za wczesnie, wiec moze na 2 latka:-)
Martuś,my też nie mogliśmy się zdecydować więc po prostu zrobiliśmy przymiarki...I naprawdę najlepiej wypadły rowerki z tymi ramkami zabezpieczającymi dziecię przed upadkiem...Czyli Hauck odpadł...No i te dyndające nózie...My też mamy już takiego pchacza z Fisher Price-Zuza go bardzo lubi-ale te jej oczki święcące na rowerek były niesamowite...Pewnie dlatego,że nowy w sklepie...Ale oby ten zapał pozostał bo dziś całą Łódź zjeździliśmy w poszukiwaniu takiego...
reklama
reamonn
Mama Kaji (lipiec '06)
Kociu z doswiadczenia z Kaji rowerkiej jestem na 100% pewna ze Zuzia predko rowerka nie odposci! Rewelacja na spacerkach, wiecej z niego widac niz z wozeczka!
Podziel się: