reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A ja wczoraj wybrałam się na zakupy kupić tylko spożywkę i jak zwykle musiałąm wejśc do H&M..uwielbiam ten sklep ,tutaj jest poprostu super wybór i ciekawe ciuszki..:tak::tak:..no i kupilam sobie top i spódniczkę....

No prosze WIKI..sliczne ciuszki, ja tez chetnie kupuje w H&M:)

A ja tak gdybalam od tygodni nad basenikiem i jakims jezdzikiem dla malej a tu dzis o 12 dzwoni moj maz z pracy i mowi "otworz drzwi do mieszkania". Otwieram...a za drzwiami jezdzik, basenik i slodycze. Ach...jakze on rozpieszcza te swoja corcie:) Teraz bede sie glowila jak ten jezdzik zlozyc bo wcale nie takie proste. A basenik juz w sobote wyprobujemy na balkonie (dzis bawilismy sie w baseniku i piaskownicy u znajomych).

O...a tak wygladala paczka za drzwiami i Julia ciekawa zawartosci...:happy:

Monia,piękny ten komplecik,taki bardzo kobiecy:tak:

Jagusia,super niespodziankę zrobił Julci tatuś,moge poświadczyć bo jeździk mamy od kilku miesięcy i jest super-tylko Oliwier wyrzuca cały czas z kierownicy grający panel;-)podoba mu sie halas jak upada o kafelki:-D I basenik mamy identyczny,tylko nasz juz przegryziony;-):-D

Wiki, super ubranka :tak: Az Ci zazdroszcze! Ja dawno nic dla siebie nie kupilam.

Jagusia, oj Julcia ma cudownego tatusia, niespodzianka poprostu super!!! Jezdzik rewelacja!

Jagusiu tylko pozazdroscic takiego męża i Tatusia......najbardziej cenie pomysłowość i uwielbiam niespodzianki więc wielkie Brawo dla Twojego mężusia...:tak::tak::-):-)

Moniś śliczny te ciuszki sobie sprawiłaś:tak: kurcze a ja mam problem żeby sobie coś kupić bo albo nie ma rozmiaru albo nic mi nie wpada w oko, no ale teraz jade do rodziców na cały tydzien to bede miala czas polatać spokojnie po sklepach i mam nadzieje ze coś sobie fundnę;-):tak:

Moniczko prześliczne ubranko
REamonn rowerek super
A my jak na razie zakupom stop:-D.Ja zajęła się sprzedażą perfum Federico Machory(podróbki znanych ,albo inaczej ,podobnych zapachem)i jak widzę w pracy dziewczyny dosłownie rzucają się na to,biorąc tester do domu i w ciągu dwóch dni ma 6 zamówionych perfum i dalej czekam na reszte zamówień.Jakbyście coś chciały więcej wiedzieć na temat tych perfum to jestem na gadu.Ale pracując tak jak ja w dużym zakładzie to widać że nie splajtuje i nie wyleje na siebie:-D:-D

Dziewczyny czy któraś zamówila to Babyboomowe body?????
fajnie byłoby maluszki ubrac na spotkanie lipcóweczek,ale śmiesznie by nasze szkraby wygladały...:tak::tak:

reklama
Do góry