reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

Moniś,ciuszki są super!

Julinek miał nie lada niespodziankę,chociaż jak myślę bardziej Mamusię ucieszyło,że obie mają takiego super faceta w domu...

Kaja wygląda cudnie na rowerku!I jaka zadowolona!Doskonały zakup!Reamon,mam tylko w związku rowerkirm takie pytanie-jak się prowadzi i czt nadaje się na baaaardzo nierówne i często piaszczyste drogi?Bo właśnie u nas w okolicy takich najwięcej tudzież takich leśnych i zastanawiam się jak takie rowerki radzą sobie z ich pokonywaniem....Bo my dziś oglądaliśmy coś takiego-ma duże,gumowane koła(super) ale bajerów niet:no::no::no:

reklama
WIKI a wiesz ze wczoraj o tym wlasnie pomyslalam....
Myslalam aby zamowic tylko oni je maja z grubej bawelenki - szkoda bo w lecie mała bardzo mi sie poci i szybko trzeba jej zmieniac koszulki aby ja nie zawialo :-(

Kociu sliczny ten rowerek! Znam firme Hauck, mam od nich wozek trojkolowy.
Niestety ten rowerek by nam nie pasował. Ten ktory mamy wzielam z tego wzgledu ze Kaja nie musi nim kierować poki nie zrozumie o co chodzi. Ten kijek z tylu dziala jak kierownica wiec ona sobie siedzi i trzyma łapki na tym zabezpieczeniu przed spadnieciem z siodełka a ja pcham i kieruje. Prowadzi sie rewelacyjnie. Kola sa plastikowe z osłonami piankowimi - wygladaja jak guma. Po asfalcie idzie lekko i cicho, a po piasku bez problemu. Tez mamy rozne drogi dookola i na razie jestem bardzo zadowolona.

cd. Koszt rowerka ktory my mamy w sklepie okolo 140 zl, w sieci nawet 99 zł. Mozliwość demontażu zabezpieczenia dookola siodełka, odsuniecia w tyl lub demonazu podnozkow no i super koszyczek z tylu w ktorym wozimy butle z sokiem i chrubki podczas dalszych spacerow.
Ach sa i bajery - melodyjki na przyciskach... Kaja je uwielbia i gra na "zawołanie"

No właśnie-nie ma połączenia z kierownicą...Można co prawda zablokować przednie koło tak,że nie skręca i sam rowerek jest niesamowicie zwrotny i leciutki ale to chyba nie to samo...I jeszcze jedem jego mały mankament-nie ma podpóre pod przykrótkie jeszcze nóżki...Chyba jedna poszukamy czegoś w typie rowerku Kajuni bo jest superkowy...

Dzięki radom Dominiki no i Kajuni oczywiście;-)zdecydowaliśmy się jednak na coś takiego...Hauck był super ale...nózie Niuni dyndały i nie był tak sterowny...Dyndały...Ale określenie...Od nas Zuzia dostanie jeszcze tylko tort(w tej samej cukierni kupiłam zaproszenia-gotowce więc nie będą tak ładne jak np.Wikuni Moniki)kilka ciuszków(były dziś taaaaaakie wyprzedaże w 5.10.15 i H&M...),pływającego Nemo do kąpieli,malutkiego,grającego laptopa i interaktywną książęczkę.Postanowiliśmy,że plac zabaw poczeka do przyszłego roku...

Kociu, super ten rowerek! i ma dzwoneczek! Mysle ze Zuzia bedzie w 7mym niebie :tak::tak::tak:
No i jakie super prezenty , ten laptopik koniecznie wklej bo sama chcialabym zobaczyc. ;-)

reklama
Ja kupilam malej wreszcie fotelik, wczoraj ja wsadzilam i nie chciala wychodzic!
Kupila rowniez Fisher Price - zyrafe pelna klockow - fajna zabawka interaktyna... ale nie moge cos wklejac zdjec na forum . Czy rowniez macie taki problem?. Nie sa one za duze rozmiarowo. Podobnie z tekstem, jak napisze za duzo to nie przechodzi :(. Moze maja jakis problem z baza danych :-(

Do góry