reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i naszych skarbow

reklama
A te bluzeczki to na Allegro??
Wiolciu,te 2 zdjecia na gorze to zakupy z HM a na dole sztuki upolowane na Allegro;-) czasem wieczorkiem siadam i szukam,przedewszystkim z Nexta i Gapa...lubie ubranka tych firm a z drugiej reki sa czesto w super stanie i niedrogie...bo na tyle nowych raczej nie byloby mnie stac a tak chociaz synek ma urozmaicona garderobe;-)

Ale slicznosci Olenko...Oliwierek ma cudne ciuszki...te bluzeczki..kurteczka...i kompecieki...ach!Brian chetnie by pozyczyl od Olisia:)hehe...a Twoje zakupki...tez rewelacja...buciki bardzo mi sie podobaja..lubie taki obcaski..bo z reguly bardzo wygodne sa takie bucia:)co do bluzeczki..to sliczna(choc tez myslalam ze to sukienka na poczatku:):):)...
gratuluje udanych zakupow!
pozdrawiam:)!

Kociu jak zwykle przepiekne ciuszki kupiłaś Zuzi no i Twoje łupy też piekne..:tak:;-)

Olu buciki są fajowe:-) i tunika również ,pewnie bedziesz super laską jak się ubierzesz,,ech mężuś oszaleje...:szok::tak:
Olis tez ma piękną garderobę,kurczę on chyba ma więcej ciuszkow od Tatusia hehe..:laugh2::laugh2:

My tez byliśmy na zakupach w tygodniu ,oczywiście miałam kupic tylko jakąś bluzeczke dla siebie a wyszłam z siatami zakupów większośc dla Wikuni..jutro zrobię foteczki i wkleje nasze łupy...

a to nasze ciuszki,kurcze fotki cos nie ciekawe bo mamy nowy aparat i mnie wku..wia :wściekła/y::wściekła/y:maksymalnie hehe..stary był lepszy zdecydowanie...:tak::tak:

Jakie cudeńka :tak: super!!!! teraz to można dostać oczopląsu w sklepie;-):-) ja ostatnio nic nie kupuję małej oprócz piżam i body (ciągle z nich wyrasta:laugh2:) bo dostałam masę ciuszków od szwagierki i od siostry po ich córciach ale jakoś takie mało kolorowe te ciuszki:baffled::dry: sama kupiłabym inne no ale jak dali to nie ma co wybrzydzać:-p

Jasne Asiu,ze darowanemu koniowi...;-) ale i tak masz fajnie,ja tylko na poczatku dostawalam ciuszki no i sporo przyslala mi tesciowa ze Stanów a tak to sama kupuję także fajnie,że dostałaś tyle rzeczy!:tak:
Monia,boziu jakie sliczności dla Wikuni! Ten bodziak z Kitty jest super no i te letnie spodenki...Kapelusik chyba z H&M?;-) Cuda! A skarpetunie jakie kolorowe!
No i sukieneczka dla ciebie tez mi sie bardzo podoba!

reklama
Do góry