reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

mila 83 mnie na początek paczka 27 pampków szła w 1,5 dnia czasem 2 dni, chusteczki te z szybko szły:tak:

ja bym sie tez chyba bała w tym widerku kąpac, zakupimy normalna wanienke i po sprawie, a co do pępka to zmoczyć wolno ale trzeba potem dobrze ręcznkiem osuszyć. Ja np nie dezyfekowałam i wszystko było ok:)

reklama
łoo matko! paczka na 2 dni? to ja przed 1 września idę robić zapasy w takim razie.

aninek, co do Hiszpanii, to jest nieciekawie. VAT ma wzrosnąć na większość artykułów, ale na pieluszki aż 3-krotnie :crazy: z pracą też ciężko, generalnie wszyscy narzekają.

Dzięki dziewczyny za rady!

ja-cie-krece :p Jestem na forum zakupowym pierwszy raz i tyyyle się naczytałam, że aż mi się aukcje obserwowane na allegro na jednej stronie nie mieszczą :p Ale zaraz doprowadzam się do ładu i biegnę do H&M po skarpetusie. Kupiliśmy je w zeszłym roku dla synka naszych znajomych, a teraz niedługo nam się przydadzą :]

he he Totka ja też ciągle siedzę na allegro Szukam i porównuje ceny
Fajnie dziewczyny że piszecie tu takie cenne rady dla nas tych które będą miały pierwsze dziecko Ja już zaczęłam robić listę co będę musiała kupić
Oj nie wiedziałam że pampersów idzie aż tyle Muszę chyba zacząć już kupować bo pózniej tyle na raz :no: A może pamiętacie ile mam kupić tych najmniejszych
A jakie chusteczki nawilżające polecacie

my nie używaliśmy wiaderka Tummy Tub ale jestem jego zwolenniczką, tylko że to jest super do 4 miesiąca, później dzieci lubią chlapać pluskać się i mieć duużo miejsca.

jeśli chodzi o pampersy to na początku zużywaliśmy 8-10 szt na dobę ale ale z każdym miesiącem było coraz mniej. Nie kupowaliśmy pampersów jedynek tylko od razu dwójki. A z nich są duże paczki więc starczały na dłużej :) chusteczki szły paczka na 2-3 dni. Także nie tak źle.

Agaagaaga ja mialam i takie i takie ciuszki mniej więcej po równo, moj synek urodził sie mierząc 56 cm i jak byliśmy w szpitalu to właśnie 56 nosił a 62 gdzieś tak po misiacu były dobre

reklama
Dotka85 śliczny polarek i słodkie skarpetki :laugh2:

Ja jak dotąd nie mam jeszcze nic kupionego. Nie mogę znaleźć na to czasu. Są teraz jakieś promocje sierpniowe?

Do góry