reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Aninek Pattinka same slodkosci te wszystkie ubranka i dodatki jak patrze na te zdj to sama do siebie sie ciesze i wzruszam juz zaniedlugo beda mieli swoich wlascicieli! ;-)

Aninek świetny ten kocyk!! ubranka śliczne, Zuzia będzie miała w czym przebierać:-)
Patinka słodkie te ubranka!! te malusie skarpetusie śliczne:-)

a ja upolowałam taki koszyczek, co by młody jak w dżungli się poczuł:-D nie no żartuje, ale mojemu M bardzo się wzór spodobał, ciekawe jak na to Sebuś zareaguje:happy: ZEBRA PRINT BABY MOSES BASKET & PINE STAND WITH BREATHABLE SAFETY MATTRESS | eBay

Januarka super te ciuszki, uwielbiam ciuszki z Disneya
Aninek kocyk rzeczywiście super, w dalmantyczki jeszcze nie widziałam. Reszta też super, fajnie tak dostać ciuszki
Patinka skarpeteczki urocze i to żółte w paski super
Ada fajny koszyk

I prezencik od mojej siostry

maonka sliczny komplecik dla eleganckiego chlopaka!

Ja dopiero co sie zarzekalam, ze juz nic nie kupie, ale nie moglam sie powstrzymac i upolowalam w lumpku takie cudenka za 3,5£

P1080588 (800x600).jpg

reklama
Do góry