reklama
gosia081145
Fanka BB :)
Aninek Pattinka same slodkosci te wszystkie ubranka i dodatki jak patrze na te zdj to sama do siebie sie ciesze i wzruszam juz zaniedlugo beda mieli swoich wlascicieli! ;-)
ada1989
Mama Konradka :)
Aninek świetny ten kocyk!! ubranka śliczne, Zuzia będzie miała w czym przebierać:-)
Patinka słodkie te ubranka!! te malusie skarpetusie śliczne:-)
a ja upolowałam taki koszyczek, co by młody jak w dżungli się poczuł nie no żartuje, ale mojemu M bardzo się wzór spodobał, ciekawe jak na to Sebuś zareaguje ZEBRA PRINT BABY MOSES BASKET & PINE STAND WITH BREATHABLE SAFETY MATTRESS | eBay
Patinka słodkie te ubranka!! te malusie skarpetusie śliczne:-)
a ja upolowałam taki koszyczek, co by młody jak w dżungli się poczuł nie no żartuje, ale mojemu M bardzo się wzór spodobał, ciekawe jak na to Sebuś zareaguje ZEBRA PRINT BABY MOSES BASKET & PINE STAND WITH BREATHABLE SAFETY MATTRESS | eBay
-caroline-
ada1989 ooo super ten koszyczek :-) mi motyw zebry bardzo się podoba ;-)
patiinka ciuszki super - ale skarpetki z elmo rozwaliły mnie na łopatki bo kocham go bardzo
patiinka ciuszki super - ale skarpetki z elmo rozwaliły mnie na łopatki bo kocham go bardzo
Januarka super te ciuszki, uwielbiam ciuszki z Disneya
Aninek kocyk rzeczywiście super, w dalmantyczki jeszcze nie widziałam. Reszta też super, fajnie tak dostać ciuszki
Patinka skarpeteczki urocze i to żółte w paski super
Ada fajny koszyk
I prezencik od mojej siostry
Aninek kocyk rzeczywiście super, w dalmantyczki jeszcze nie widziałam. Reszta też super, fajnie tak dostać ciuszki
Patinka skarpeteczki urocze i to żółte w paski super
Ada fajny koszyk
I prezencik od mojej siostry
reklama
Indziorka