reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla mam i maluszków:)

reklama
Ja akurat nie lubie rajstopek po domu, najpierw były śpiochy, półśpiochy a potem już spodnie dresowe i getry.Jakoś bawełna mi się bardziej podoba niż wełna, ale sie sprawdzają przy raczkowaniu. Trzeba jeszcze wziąc pod uwagę ze niektóre dzieci mają problemy ze skórą i wtedy muszą nosić bawełniane przewiewne ubrania.

Lanjaa no u nas to AZS w ostrzejszym wydaniu ale nie przeszkadzało to noszeniu rajstop. Poza tym rajstopki rajstopkom nie równe. My używamy tylko tych z reserved, wola i smyka. Są naprawdę dobrej jakości. Teraz kupiłam na próbę jeszcze z Marks and Spencer ale okaże sie jak sie je nosi.

Te które używamy przy synku można prac nawet w 95 stopniach i sie nie kulczą ani nic innego sie z nimi nie dzieje a w dotyku są naprawde przemilutkie. Ale co mama to inne podejście :)

Muuum boski ten kocyk! Uwielbiam smerfy :-) A w palmersa juz sie obkupilam wczesniej w asdzie, tam tez zwykle jest w niezlej cenie.

natal super ten lezaczek, mam bardzo podobny :tak:

lanja ja mam rajstopki dla Zuzi i wszystkie sa bawelniane.

Pozostanę przy 2 parach rajstop, średnio mi się podobają chłopaki w rajtuzach :-D Wolę śpiochy i półśpiochy. No, ale pod spodnie teraz zimą najwyżej będę zakładać rajtki.

reklama
Do góry