reklama
To jeszcze sie tylko tu szybciutko wypowiem, poki moja ksiezniczka spi;;;;
Ewcia- mata z fishera full wypas, bardzo fajna ja osobiscie mam z Tiny Love i tez jestem zadowolona, jest fajna i mala juz na niej lezakuje i sie wpatruje; ostatnio nawet wyczaila, ze mozna te zabawki z kopniaczka potraktowac i fajnie sie bujaja hehehe.
Raz mi nawet na niej zasnela heheh, az sie wstyd przyznac co?? co za wyrodna matka ze mnie heheh, polozyla dzieciaka i zapomniala o niej, a corcia grzecznie sie pobawila, a jak sie znudzila to sobie drzemake walnela hehe
Tak, wiec ja osobiscie jeszcze dzieki bogu i corci heheh nie mam problemu, ze musze ja nosic i odlozyc na moment nie moge;;;;;;;wspolczuje troszke laseczki;-)
Tak, wiec dziewczyny jesli moge Wam podpowiedziec;;;;-)probujcie jak najwczesniej klasc dzidzie na matach i stopniowo wydluzac im ten czas, bo jak dziecko bedzie wieksze nie zainteresuje sie na dluzej, zaraz bedzie znudzone i raczej nie bedzie reflektowalo na lezenie i gapienie sie w te zabawki;
To akurat z doswiadczenia mojej siostry; ona swoja mala od poczatku {no powiedzmy od 1, 5 miesiaca gdzies tak} kladla na mate; mala sie przyzwyczaila i potrafila pozniej nawet ze dwie godziny sie tam bawic, a wtedy wiadomo ...jest troche czasu, zeby sie ogarnac itd:-):-):-)
Ewcia- mata z fishera full wypas, bardzo fajna ja osobiscie mam z Tiny Love i tez jestem zadowolona, jest fajna i mala juz na niej lezakuje i sie wpatruje; ostatnio nawet wyczaila, ze mozna te zabawki z kopniaczka potraktowac i fajnie sie bujaja hehehe.
Raz mi nawet na niej zasnela heheh, az sie wstyd przyznac co?? co za wyrodna matka ze mnie heheh, polozyla dzieciaka i zapomniala o niej, a corcia grzecznie sie pobawila, a jak sie znudzila to sobie drzemake walnela hehe
Tak, wiec ja osobiscie jeszcze dzieki bogu i corci heheh nie mam problemu, ze musze ja nosic i odlozyc na moment nie moge;;;;;;;wspolczuje troszke laseczki;-)
Tak, wiec dziewczyny jesli moge Wam podpowiedziec;;;;-)probujcie jak najwczesniej klasc dzidzie na matach i stopniowo wydluzac im ten czas, bo jak dziecko bedzie wieksze nie zainteresuje sie na dluzej, zaraz bedzie znudzone i raczej nie bedzie reflektowalo na lezenie i gapienie sie w te zabawki;
To akurat z doswiadczenia mojej siostry; ona swoja mala od poczatku {no powiedzmy od 1, 5 miesiaca gdzies tak} kladla na mate; mala sie przyzwyczaila i potrafila pozniej nawet ze dwie godziny sie tam bawic, a wtedy wiadomo ...jest troche czasu, zeby sie ogarnac itd:-):-):-)
Ewa - no jakos wczoraj Ola była wyjątkowo aktywna
hehe... bo gości miała ale generalnie i tak większość czasu przeleżała w łóżeczku lub na łóżku nie upominając się o nic poza cycem od czasu do czasu:-)
Marta-Gdańsk
Aktywna w BB
Historia z mojego życia wzięta . Ostatnio Marika odkryła to samo -"po co leżeć w łóżeczku i się nudzić skoro mogą mnie ponosić czy pobujać na rękach :-)" Zabawne jest to, że wczoraj odkryłam tą huśtawkę Fishera na allegro i właśnie chciałam się moim odkryciem z Wami podzielić. Chyba na ten wynalazek się skuszę... Gagunia daj znać czy u Twojego maleństwa huśtawka zdała egzamin....w ogole to najchetniej by chciala by ja nosic i nosic, makabra, na nic w dzien nie mam czasu kupilam jej hustawke HUŚTAWKA LEŻACZEK Delux 3w1 FISHER PRICE ! HIT ! (469819619) - Aukcje internetowe Allegro
moze to ja zajmie na dluzej :-) macie jakie spomysly jak nauczyc malenstwo samodzielnosci w zajmowaniu sie soba w dzien? jak ja odkladam na kanape czy do lozeczka, to ryk, az fioletowa sie robi!! a jak tylko wezme na rece, to spokoj po sekundzie co tu robic, co tu robic?
A maty które prezentujecie są super, w szczególności ta Fisher Price Rainforest i Tiny Love Małpia Wyspa.
Ja mam ta hustawke i jak dla mnie jest super, malutka lubi w niej spac w ciagu dnia, bujac sie i gapic na nas:-) Lezaczek tez sie swietnie sprawdza kiedy robie cos w kuchni albo chce wziac kapiel, wtedy malutka idzie ze mna:-)
Tez sie zastanawiam nad mata, pewnie jakas kupie ale moja Mala uwielbia swiatelka i lusterka, wiec mata musi w nie obfitowac:-)
Zastanawia mnie jedno- Mia najbardziej lubi ssac paluszki, smoczek jest fajny ale pasjami ssie piastke i to wcale nie musi byc glodna...
Tez sie zastanawiam nad mata, pewnie jakas kupie ale moja Mala uwielbia swiatelka i lusterka, wiec mata musi w nie obfitowac:-)
Zastanawia mnie jedno- Mia najbardziej lubi ssac paluszki, smoczek jest fajny ale pasjami ssie piastke i to wcale nie musi byc glodna...
Marta-Dam znac, ale gdzies najwczesniej w poniedzialek dzis ma byc dopiero wyslana do mnie, a ja jutro jade na weekend do rodzicow i dopiero po niedzieli ja odbiore :-(
Ewa-tylko pozazdroscic takiego zlotego dziecka :-)
Ewa-tylko pozazdroscic takiego zlotego dziecka :-)
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
gagnia- no właśnie daj znać jak sie sprawdza hustawka
aniam-
A moja Julcia tez nie wymaga zbytnio noszenia Czasami nawet sobie z 2 godziny lezy na kanapie:-)
aniam-
A moja Julcia tez nie wymaga zbytnio noszenia Czasami nawet sobie z 2 godziny lezy na kanapie:-)
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Ja tez nie przyzwyczailam synka do noszenia - w czasie czuwnia jest grzeczny jedynie nie lubi lezec plackiem - wystarczy go posadzic w lezaczku, lub bokim na kanapie i gdy nas bserwuje jest grzeczniutki. No i staram sie juz od teraz nie usypiac go przy piersi. Po karmieniu wiec go przebieram i odkladam poki nie spi jeszcze i jak narazie jest oki
A i ta hustawka jest super - lezaczek jest swietny a hustawka nam pomaga nawet przy wieczornych stanach kolkowych
No i to bardzzo przyszlosciowa rzecz - lezaczek jest do 18 kg.:-)
A i ta hustawka jest super - lezaczek jest swietny a hustawka nam pomaga nawet przy wieczornych stanach kolkowych
No i to bardzzo przyszlosciowa rzecz - lezaczek jest do 18 kg.:-)
reklama
No i to bardzzo przyszlosciowa rzecz - lezaczek jest do 18 kg.:-)[/quote]
Karina - a masz dokladnie te hustawke? od kiedy mozna malenstwo tam wkladac? nie jest za gleboka dla 2 m-cznego niemowlaka?
No i to bardzzo przyszlosciowa rzecz - lezaczek jest do 18 kg.:-)[/quote]
Karina - a masz dokladnie te hustawke? od kiedy mozna malenstwo tam wkladac? nie jest za gleboka dla 2 m-cznego niemowlaka?
Podziel się: