reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

aniam- :-D bo taka jest prawda:-D:-D:-D hehe :-D

Kkasiulka- fakt, rtęciowe sa niebezpieczne, moja córka jak miala niecale 2 latka wziela termometr i go zgryzła, na szczęście nie tam gdzie rtęć tylko z drugiej strony, ale strachu nam narobila:baffled:

reklama
Aniam uśmiałam się :-D coś w tym jest :tak:
Co do tych termometrów rtęciowych to i tak późno wpadli na pomysł wycofania. Pamiętam jak w dzieciństwie mama z niepokojem zerkała, gdy miałam mierzoną temperaturę, bo dzieci to faktycznie mają pomysły nie z tej ziemi:szok:. Mam nadzieję, że nasza córa nie będzie broić po tatusiu bo chyba bym długo nie pociągnęła...:crazy:
Chyba kupię termometr douszny, ciekawe są też te na czółko...

Aniam - :-D:-D:-D

Ja tam nic nie zostawilam do kupienia innym, moja rodzina jakas malo prezentowa jest, zreszta wwszyscy wiedza ze nam zakupoholiczkom ciezko kupic cokolwiek. Ale mi to pasuje.

Ja teraz juz zapalowalam ostra selekcje pluszakow bo mamy ich stanowczo za duzo. Zostawie tylko te porzadne np z Anne Geddes, Ikea czy Puchatkowe oraz ulubione mojej corci a reszte wydam.
Kurcze ile mam planow - ciekawe ile mi sie uda wykonac:-D

Nawiązując do skarpetek - w Biedronce są bardzo fajne dwupaki 0-6 m-cy w różnych kolorach za 3 zł :-). Mój małżon ostatnio z zakupami przywiózł mi taką małą niespodziankę.

reklama
Marta - ale to taki jednorazowy ? ... za 5 zł ... niezła cena .
czasem bywam w biedronce , bo mam kilka rzeczy które tylko tam nabywam ale jakoś nigdy ciuchów nie ogladałam ... za to kocham ciucholandy

Do góry