reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Aniam - Kombinezon wygląda porządnie, a nawet jak się rozsypie to się specjalnie nie przejmę :-). Był przeceniony chyba z 10 zł :-D i była jakaś dosłownie resztka poplątana rękawiczkami na sznureczkach. Nie poddałam się i po 10-minutowej walce z supłami miałam zdobycz. Biedronka ma fajne i tanie rzeczy, a na ciuchy zaczęłam zwracać uwagę odkąd wyczaiłam tam fajne ubranka dla bobasów, które od czasu do czasu się pojawiają.

reklama
No ja też mam skarpetki biedronkowe dla starszaka, całkiem fajne. I śpiochy kiedyś kupowałam też dobre jakościowo i fajne kolorki. Za jakieś 5 zł dwupak był. :happy:

Mam, mam, mam skarpetki - 6 par!!!

Wiecie co, odpisał mi koleś, leci do mnie mój uszkodzony bok... Szkoda tylko, że konkluzja jest taka: jak nie opier.dolisz to nic nie załatwisz... A nie można tak było bez nerwów??? Poza tym dalej nie wiem co mam zrobić z uszkodzonym bokiem.... A chyba mam to w dupie, napalę nim w kominku......

Anaklim boczek bedzie dobry na zime :tak:.

W Niemczech juz rteciowych nie ma. Ja lubilam na poczatku bo szybko naciagal i temperatura wiarygodna.

anaklim- a ty jeszcze się z tym łóżeczkiem bujasz:szok::szok: szok...

hmmm... wiecie cos o pogodzie na najbliższe dni?? bo jak tak dalej pójdzie, będe musiała oleńce jakiś kombinezonik już teraz zakupić...

Anaklim- dobre podejscie, do napalenia w piecu bok nadaje sie jak nic:-p

Ewa- podobno ma sie poprawic od poniedzialku ale bez jakichs rewelacji...ale masz przecudne suwaczki i fotki dziewczynek!!!!

Moj ukochany dzisiaj padl na genialny pomysl i zakupil nam fajna rzecz :-) nie bede musiala wstawiac lozeczka do naszej i tak juz zagraconej sypialni:tak::tak:

reklama
Do góry