reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Aniach - bardzo łądny ten fotelik. A z jakiej to firmy??

Marta - pamiętaj, że dziecko nie zawsze chce smoczek.....:sorry2: Inaczej - nie każde go potrzebuje, więc ciężko na siłę mu taki wpychać....

Ja nie mam jeszcze karuzeli...liczę, że mała jakąś dostanie, a jak nie, to komuś podpowiem ;-)
A jakie piękne pluszaki dziś widziałam.....Cuuudne....Kupić? :-p

reklama
Kkasiulka- z firmy Euro Baby, typ Capri :-) ja pluszaków nie kupuje, bo mam mnóstwo po starszej córce, właśnie mi przypomniałaś zebym je w koncu przyniosla z piwnicy i wyprała:-D

Marta - jak dla mnie karuzela jest super a czy małemu się spodoba to sie okaze , mi podoba się bardzo ..

Kicia - pojemniki sa do kupienia w Ikea , pasują do każdej komody , przewijaka , łózeczka ..

Kkasiulka, Zuzia do dzisiaj nie bawi się pluszakami, ja własnie kilka oddałam bo już tego było za duzo wiec ja odradzam.
U nas tez łózeczko stało się wieszakiem, mam nadzieje, ze się odmieni jak pojawi się w nim mała kolezanka

Jak moje dziecko troszke podrośnie to naucze żeby wsadzało zabawki tacie pod poduszke.. zobaczymy czy będzie mu się podobało:).. to za łóżeczko ..
Ja mam pluszaki z kubusia puchatka bo sama je zbieram :).. Mój ulubieniec to osiołek

Marta - pamiętaj, że dziecko nie zawsze chce smoczek.....:sorry2: Inaczej - nie każde go potrzebuje, więc ciężko na siłę mu taki wpychać....

Hmm, też tak się zaczęłam zastanawiać, żeby się nie okazało że gdy akurat będę chciała zmierzyć temperaturę to mała będzie mi smoka wypluwać :baffled: Chyba jednak zdecyduję się na tradycyjny, a może taki do ucha jak piszecie...? Poza tym z takiego standardowego to może korzystać cała rodzinka, bo jakoś sobie nie wyobrażam męża ze smokiem hehe :laugh2::-D:-)

Marta - a wiesz facet jak jest chory to jak z małym dzieckiem trzeba się obchodzić wiec ten smoczek to wcale nie jest taki głupi pomysł :tak::tak:

reklama
Aniam - :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Marta - zwykły, w znaczeniu elektroniczny, termometry rtęciowe, zgodnie z przepisami unii europejskiej w przyszłym roku muszą być wycofane z aptek.....W sumie to dobrze, bo są niebezpieczne :baffled:

Do góry