reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
kama - pokaż ten wózek
Abigail - cudne :-)
aniam - juz złożyłaś?? niezła jesteś......
Jak pięknie ubrane będą nasze dzieciaczki
Abigail - cudne :-)
aniam - juz złożyłaś?? niezła jesteś......
Jak pięknie ubrane będą nasze dzieciaczki
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Kama - to Roan Marita, prawda?? Bardzo mi się podoba. Ja też taki zamówię, ale w innym kolorze, albo rudy, albo bordowy...
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
no to się same ROANY zapowiadają- mój już stoi w garażu
reklama
Ja też lubie płyny .. a chyba najbardziej niemiecki Softlan .. kosztuje tam grosze a jest super )..
Co do tych proszków to ja mam bobasa , czy będzie dobry to sie okaże ..
Tylko pralka czasem robi co chce bo ostatnio coś mi jakies zacieki z proszku zostawiła na kilku rzeczach , ale to stary gruchot i chyba dlatego ..
Co wy tu piszecie , prasowanie ręczników ... o nigdy przenigdy aż taką miłością do żelazka to ja nie pałam ...
Aniam-no właśnie wiem zakrawa to przynajmniej patrząc z boku na paranoję hehehe, ja po prostu muszę bo tak mi kazał lekarz, który mnie prowadzi odkąd zaczęłam chorować.Pomijam fakt,że ubrania raz założone lądują w praniu, jeansy czy cokolwiek to jest.
Ale przywykłam do tego (a mam inne wyjście?) i lubię mieć poukładane w szafie kolorami nawet buhahaha.Uwaga-nadchodzi Pani Paranoja Ale wiecie laski, ja niepracująca, plus raz w tygodniu pomoc domowa... więc na brak czasu nie narzekam... chwilowo!!! :-)
Mam to samo z pralką, dlatego przeszłam na żele, plus wieczne problemy z wodą u nas- żółta i tłusta i śmierdząca... póki budowa ciągnie z naszego ujęcia to tak będzie... lokatorzy piszą skargi a dalej to samo. Uroki wynajmowanych mieszkań... Ale praleczkę mam upatrzoną już -kupimy ją do nowego domu:-)
Czuję presję wózkową:-) u mnie jeszcze nic nie stoi pieknego dowiem się za 3 dni czy mój kolor dojechał a jak nie to ich olewam i jadę na Jubilerską i kupuję college kaki! Bo moje ego cierpi
Abigaill, kama-udane zakupy
Podziel się: