reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Dziewczyny!
Muszę sie pochwalić: zamówiłam wózek. Oczywiście ROAN Marita kolor brązowo- beżowy (949). Jestem szczęśliwa:-):happy2:.

Do kupienia pozostały mi tylko kosmetyki dla dzidziusia i fotelik samochodowy:-).

reklama
A to moja bryka ... tylko lokatora jej brak :))

Załączniki

• 014.JPG
    014.JPG
    43,1 KB · Wyświetleń: 42
Skusiłam i oto pierwsze osiagniecia zakupowe:-)

Załączniki

• SP_A0280.jpg
    SP_A0280.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 22
  • SP_A0279.jpg
    SP_A0279.jpg
    221,3 KB · Wyświetleń: 26
kama - pokaż ten wózek :tak:

Abigail - cudne :-)

aniam - juz złożyłaś?? niezła jesteś......

Jak pięknie ubrane będą nasze dzieciaczki :sorry2::-D:tak:

reklama
Ja też lubie płyny .. a chyba najbardziej niemiecki Softlan .. kosztuje tam grosze a jest super :))..
Co do tych proszków to ja mam bobasa , czy będzie dobry to sie okaże ..
Tylko pralka czasem robi co chce bo ostatnio coś mi jakies zacieki z proszku zostawiła na kilku rzeczach , ale to stary gruchot i chyba dlatego ..
Co wy tu piszecie , prasowanie ręczników ... o nigdy przenigdy aż taką miłością do żelazka to ja nie pałam ...

Aniam-no właśnie wiem :tak:zakrawa to przynajmniej patrząc z boku na paranoję hehehe, ja po prostu muszę bo tak mi kazał lekarz, który mnie prowadzi odkąd zaczęłam chorować.Pomijam fakt,że ubrania raz założone lądują w praniu, jeansy czy cokolwiek to jest.
Ale przywykłam do tego (a mam inne wyjście?) i lubię mieć poukładane w szafie kolorami nawet buhahaha.Uwaga-nadchodzi Pani Paranoja:-D:-D Ale wiecie laski, ja niepracująca, plus raz w tygodniu pomoc domowa... więc na brak czasu nie narzekam... chwilowo!!! :-)
Mam to samo z pralką, dlatego przeszłam na żele, plus wieczne problemy z wodą u nas- żółta i tłusta i śmierdząca:eek:... póki budowa ciągnie z naszego ujęcia to tak będzie... lokatorzy piszą skargi a dalej to samo. Uroki wynajmowanych mieszkań... Ale praleczkę mam upatrzoną już -kupimy ją do nowego domu:-)

Czuję presję wózkową:-) u mnie jeszcze nic nie stoi pieknego:cool2: dowiem się za 3 dni czy mój kolor dojechał a jak nie to ich olewam i jadę na Jubilerską i kupuję college kaki! Bo moje ego cierpi:-p:-p
Abigaill, kama-udane zakupy:tak:

Do góry