reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ewa - powiedziałabym ci że w Zabrzu ale to z lekkim przymróżeniem oka:):):):), bo wiem że masz trochę daleko.... zobacz czy na stronie producenta nie ma podanych punktów sprzedaży....:tak:

Ewa - no właśnie miałam Ci to napisać co Sanya .. sa tam te wózki..

Karina - ja sie wtedy nie do końca cieszyłam , bo takie sklepy jak smyk były dla mnie obce i nawet nie wiedziałam jakie ubranka dla takiego dzicka się kupuje , teraz bym się cieszyła :))

Karina te deszczowe karuzelki to sa od zeszlego roku chyba. Jak ja kupowalam to tez tylko misie byly. Ja jej nie chcialam ale to Misiek kupil bo sie uparl. Tu nie ma tiny love :no: i bardzo mi zal bo fajne rzeczy maja. W te wstazeczki zaczepilam czerwone gwiazdki z choinki i bylo lepiej. Projektor byl sredni i sprawdza sie w niskich pomieszczeniach. Za to kupilismy mate las deszczowy i rewelacja, dopiero co ja schowalam, zeby dla malucha starczyla.

Ewa wozio bardzo fajny, tylko ze zdjecia to poszcie takie parasolkowe. Faktycznie trzeba by na zywca macac czy to nie za bardzo sztuczne. Ja mialam fotelki coneco i wlasnie byl troszke za plastikowy i mala sie bardzo pocila .

Ewa, tez rozwazalm taki wozek, ale nie wiem gdzie go mozna zobaczyc, w tym tyg wybiore sie do Calineczki to zobacze czy sa.
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy, wiecie gdzie mozna kupic koszule do karmienia piersia? Chce miec rozpinane na guziczki a nie z rozciecie, fajne widzialam na allegro, ale wole chyba obejrzec zanim zakupie.

Ida - ja też chcę kupić rozpinaną, ale jednak zamówię na allegro ...bo potem raczej i tak nie będę w tym chodzić .. a w sklepie kiedyś widziałam na Jana pawła w jednym ciązowym , ale były po 80zł ..

Ewa, tez rozwazalm taki wozek, ale nie wiem gdzie go mozna zobaczyc, w tym tyg wybiore sie do Calineczki to zobacze czy sa.
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy, wiecie gdzie mozna kupic koszule do karmienia piersia? Chce miec rozpinane na guziczki a nie z rozciecie, fajne widzialam na allegro, ale wole chyba obejrzec zanim zakupie.

W halach KDT, w tych sklepach z bieliznami i itd. Albo po prostu poszukać u siebie na bazarku bo ja jedną kupiłam w KDT a nastepne 20 zeta taniej u siebie na bazrku.
Ale wszystkie wyrzuciłam w styczniu, przed zrobieniem testu :-D

haloooo

co do zakupow, to ja mam pytanie do Was.....
bo wiecie u mnie juz waliza stoi cala spakowana....wazy chyba ze sto kilo i jest wielka....jade za dwa tygodnie, wiec chyba wszystko co mialam kupic dla maluszka, spakowalam juz i spokoj....teraz juz tylko zostalam ja....a to tez bedzie przeprawa....jade na sama nie wiem jak dlugo, wiec sporo musze zabrac...na koncowke ciazy, po ciazy, lato, jesien hehehe.....chyba zwariuje....

a co do dzieciatka.....sluchajcie, bo moje malenstwo juz sie troche poprawilo i na ostatniej wizycie pan gin powiedzial, ze wielkie raczej sie nie zapowiada, ale takie srednie.....dobre, ze juz nie jest na koncu skali jak ostatnio, bo sie balam bardzo...
a ja nie mam za duzo ciuszkow na 56....i teraz nie wiem.....dokupic jeszcze cos czy juz zostac przy tym co mam??
jak dlugo bejbik nosi ten rozmiar???bo zabralam na 62 no i na 68 tez nie wiem czy to dobrze, jak myslicie????

a i jeszcze musze tylko skoczyc po laktator, butle i torbe do wozia.....
w PL dokupic materacyk, zamowic wozek i tyle......

aaaaaa sluchajcie..........jakie kosmetyki polecacie????bede wdzieczna na wszelkie opinie, bo nie mam pojecia....tyle tego jest....:szok:

reklama
ajako - ja już mam kilka rzeczy z kosmetyków .. z polecenia przyjaciółki która testowała na swoich dziewuszkach sztuk dwie .. i tak mam penaten krem do pupy .. podobno rewelka , zel do mycia taki bez mydła Jonsona, choć nie wiem czy to rewelka .. husteczki , jedne pampersa, drugie nivea .. bo nie wiem jakie dobre .. i krem do ciała tez nivea .. i to tyle ..

Do góry