reklama
Chyba pare godzin później to już tam było " pozamiatane " sadząc po ilości ludzi .. ja tam przybyłam tylko dlatego że klifa mam bardzo blisko od siebie a i tak musiałam jechac furke zatankować .. no chyba że cos tam dowiesza nowego jeszcze ..
byłam dzis w arkadi widze że juz się przecenki zaczeły np w H&M chyba sie trzeba bedzie wybrać
byłam dzis w arkadi widze że juz się przecenki zaczeły np w H&M chyba sie trzeba bedzie wybrać
ooo ja też byłam:-) ale tylko chwileczkę...
w przyszlym tyg. (po sesji) biorę sie za porządne zakupy
aniam- cudne te ciuszki i gatunkowo świetne mamy kilka ciuszków z kapahla i super się noszą:-)
Ewa - dobrze wiedziec , bo ja nie znam sie jeszcze na ciuszkach za bardzo .. moja przyjaciółka kiedys tylko marudziła na 5 10 15 że nie za dobre te rzeczy .. a szkoda bo takie kolorowe )
Wiem jedno w ciucholandach zawsze sa dobre gatunkowo hi hi
Wiem jedno w ciucholandach zawsze sa dobre gatunkowo hi hi
moja przyjaciółka kiedys tylko marudziła na 5 10 15 że nie za dobre te rzeczy .. a szkoda bo takie kolorowe )
aniam zgadzam sie z twoją przyjaciółką większość rzeczy po kilku praniach nadaje sie do wywalenia ale oczywiście są wyjątki... nie mniej jednak- zdecydowanie wolę h&m- ceny porównywalne, a o niebo lepsze gatunkowo
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Bylam w tym likwidowanym Kappahlu Szok Kolejka na 2 godziny, 2 razy zakrecana przez sklep. No i wszystko posciagane z wieszakow, w okropnym nieladzie. Masakra. No ale cudem wyszperalam jeszcze 2 pajacyki, niestety bez bluzeczek, no i tych bialo-brazowych ktore mi najbardziej wpadly w oko nie udalo mi sie znalezc. Chyba juz ich nie bylo. Zreszta malo co z przecenionych rzeczy zostalo Cos tam jeszcze dokupilam i .... wcisnelam sie bez kolejki Ale to byl moj pierwszy raz, w koncu jestem ciezarna z malym dzieckiem
Karina - jesli myslisz ze ja stałam tam w kolejce to jestes w błedzie .. hi hi .. no ja jak byłam tam rano , to było jeszcze co wybrac , a kobitka przy mnie przeceniała dopiero te rzeczy dlatego może jeszcze cos było ..
Sms do klientów jak widac podziałał
Sms do klientów jak widac podziałał
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Moglam jechac wczesniej to mzoe bym mogla powybrzydzac. No ale moj syneczek bedzie mial takie same spioszki niebisko brazowe jak Twoj:-)
Agata - Aniam nas poinformowala tu na forum a sms to byly prosto z Kappahl.
W przyszlym tyg maja sie rozpoczac wyprzedaze w Next i Mothercare.:-)
Agata - Aniam nas poinformowala tu na forum a sms to byly prosto z Kappahl.
W przyszlym tyg maja sie rozpoczac wyprzedaze w Next i Mothercare.:-)
reklama
Co do ciuchów to się zgadzam, że 5-10-15 trochę nie halo. U mnie napy się rozpinały notorycznie. Ale jedna koszulkę mam - prana ze 20 razy i jak nowa. A z przeceny kupiłam była za 5 zł. Z kołnierzykiem na guziczki. HM uwielbiam straszliwie, oni mają super przemyślane te rzeczy dla dzieci, przez co są bardzo wygodne (no i dobra jakość). I często rosną razem z dzieckiem więc na długo starczają. Lumpowe też zawsze wszystko przetrwają, zgadzam się I jeszcze takie zwyklaki (dresy, bodziaki, koszulki, rzeczy z polaru itp) to kupowałam w carefourze lub tesco, wybierałam w carefourze z grubej bawełny (czasem jest taka prześwitująca na drugą stronę, to się nie nadaje) - i super jeśli chodzi o jakość. A piorę w kółko. I 3 razy tańsze niż normalnie w sklepach.
Podziel się: