reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
sa w sklepie sportowym bo mój mąż kupował jakis rok temu :tak:ale i tak z tego nie korzysta bo leń ihhihhi:-):-) faktycznie może i ja mu na tym powiesze huśtawkę :-D:-D nie pomyślałam :dry:

zapytałam mojego szefa, są też na allegro hihihi....cena ok 30-40 zł. teraz musze zmierzyc odleglośc międzu ścianami, ale jeszcze zastanawiam się nad hakami do sufitu????:tak:

Ewa - namiot jest świetny:):):):), najbardziej mi sie podoba tenz Mychą Miki..., Hania dostała od babć hustawkę , a od mamy i taty pchacza.... i teraz za nia latam ....:tak:

ten namiot jest na prawdę super moja Julia ma podobny i po złożeniu mało miejsca zajmuje a jaka zabawa przednia w nim adas tam teraz wchodzi i luka do niej a ona się bawi lalami :-D:-D maprawde super i poolecam my mamy biedronkę bo jak jej kupowałam 2 lata temu tonie było disneya a te to a wypasione :-D:-D:-D

namiot faktycznie dobry pomysl igor ma namiot - tipi mysle ze za miesiac to na balkon trafi i tam na powietrzy igor bedzie w nim sie bawil :)

reklama
dziewczynki mam do WAs takie pytanko jakie macie spacerowki i czy sie sprawdzaja?Stoje przed kolejnym trudnym wyborem ,teraz mialam baby design mini ale niestety po wyprawie nad morze nie nadaje sie juz do uzytkowania:D doradzcie cos błagam :zawstydzona/y:

Do góry