reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Ewa - chyba quiny są tylko 3 kołowe :-(

Ja pokażę o czym myślę, u mnie waga to podstawa bo muszę ten wózek sama znosić i wnosić po schodach :baffled: a później ładować do samochodu więc musi być też malutki. Mam drugi emaljungę na bardziej ostre tereny i do drugiego samochodu i chyba dlatego, mimo, ze mam do niego zastrzeżenia to go zostawimy :zawstydzona/y:

http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_84&products_id=1155

http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_84&products_id=673

http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_121&products_id=783

To są jak na razie najlżejsze wózki jakie znalazłam.

kicia- dzieki, zarz poszukam na allegro:)

agata- super sa te wózki...szcegolnie ten pierwszy:) wiesz co, tylko tak się zastanawiam- czy takie wózek (chodzi mi o rączki) łatwo jedną ręką się prowadzi??? czy nie skręca na boki? bo ja mam spacerówkę z dwiema rączkami i cięzko się go prowadzi, prowadząc jednocześnie juleczkę...

ja znalazłam jeszcze coś takiego... ale chyba trochę ciężkawy...
BEXA B3 wózki 3w1 + fotelik samochodowy NOWOść (340608791) - Aukcje internetowe Allegro

agata-fakt, 15.9 kg z gondolą, ale kiszka...w takim razie albo dorwę Loolę albo ten Mutsy który mi się nie podoba :wściekła/y:

Do szału mnie doprowadza fakt,że nigdzie nie mogę znaleźć w sklepach Bebe confort wózków do obejrzenia, w Blue City jest jeden jedyny ale tak rozchwierutany ,że strach go nawet dotykać. A kierownik tego sklepu taka łamaga nie umie się dogadać z hurtownią... Chyba sama do nich zadzwonię i dowiem się gdzie mogę sobie "pomacać" :tak:
Ale tak czy siak kuknę na te Bebecar.
Zaczyna mi się to po nocach śnić.

Ewa- chicco jest fajne, jak mnie Y. nie przekona do Mutsy,albo nie oblukam tego Bebeconfort to chyba też taki kupię:-)

Sanya - bebeconforty są do obejżenia na Targowej w świecie dziecka, tam własnie znalazłam ten co wkleiłam, a raczej Pan mi znalazł :laugh2:

A gdzie z kolei można obejżeć Bebecary?

Ewa - wiem, że się kiepsko prowadzi, też mam spacerówkę ale ja ten wózek będę wykorzystywac na początku jako gondolę na spacery, a jak się przeprowadzę to tylko do sklepu i inne wyjścia. Na spacery będzie emajlunga. Mi chodzi o to aby wózek składał się do maksymalnie małych rozmiarów - bo później jak się będzie wyjeżdżać z dziećmi to będzie co pakować. My niestety nie umiemy się dobrze spakować i już teraz 500 litrowy bagażnik w samochodzie nie wystarcza.:zawstydzona/y:

Na dodatek nie jestem przekonana do tej wkładki dla niemowlaka, która jest w drugim wózku.
Trzeba dalej poszukać. :-p

agata -hehe a ja tam byłam tyle razy i nie widziałam bebeconfort ehhh:-( Te Peg Perego też fajne koleżanka ma, ale widzę że ty raczej preferujesz małe kółka?

reklama
ewa o buzie juz pisalam ... spacerowka wyglada na strasznie wywrotna ... moja sie bala w niej siedziec ... julke masz w dobrym wieku poprzymierzaj ja do wozeczkow zeby miec pewnosc ze drugiegmu tez bedzie wygodnie ... czasem tak jest ze gondola ok ale potem spacerowka okazuje sie porazka ...

agata a czemu nie podoba ci sie fotelik ... przez baze ??? dla mnie baza to prorytet ...

Do góry