Olisska, dokładnie tak jak napisalas jest z tymi głupimi rajstopami. Obie dziewczyny maja foteliki Maxi Cosi, matylda 0-13kg, Zuzia następny, takie najbardziej podstawowe. A jaki masz teraz, że Polcia juz sie nie mieści?
reklama
Czesc laski!!!
widze, ze krzeselkowe zakupkowanie sie rozkreca
fajnie, bo moja Juleczka dostala kaske na chrzciny i tez planuje jej kupic krzeselko do karmienia, bo chyba narazie wszystko ma;
moze jeszcze troche za wczesnie, ale co tam, poczeka, a juz bedzie zakup z glowy:-):-)
rozgladam sie narazie i zastanawiam, ale za dlugo nie bede, bo wybor jest duzy, wiec mozna bez problemu cos fajowskiego wybrac
widze, ze krzeselkowe zakupkowanie sie rozkreca
fajnie, bo moja Juleczka dostala kaske na chrzciny i tez planuje jej kupic krzeselko do karmienia, bo chyba narazie wszystko ma;
moze jeszcze troche za wczesnie, ale co tam, poczeka, a juz bedzie zakup z glowy:-):-)
rozgladam sie narazie i zastanawiam, ale za dlugo nie bede, bo wybor jest duzy, wiec mozna bez problemu cos fajowskiego wybrac
Ajako, ja mam takie:
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt i super się sprawdza, bo Zuzia po urodzeniu Matyldy znowu z niego korzysta
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt i super się sprawdza, bo Zuzia po urodzeniu Matyldy znowu z niego korzysta
olisska82
Wrześniowa Mama '08
Ida mam fotelik z Chicco, byl w zestawie 3 w 1 . Niedawno doczytałam, ze fotelik jest do 6kg i faktycznie nie dopinam jej
Olisska - w takim do 18 kg jej nie posadzisz bo nie siedzi sama wiec bez sensu może kup więc jakis najtańszy do 13kg albo używany od kogoś - może jakaś znajoma na pożyczyć ? \bo taki by ci się teraz przyudał ale on bedzie i tak na chwilkę . \a jak Pola będzie dobrze siedziała kupisz ten wiekszy jakiś fajny
ida- u teściów mam identyczne
w domu takie: KRZESEŁKO KRZESEŁKA WIELOFUNKCYJNE SUN+STOLIK (518416016) - Aukcje internetowe Allegro idealne dla tekiego skręconego dziecka jak moje julia:-)
no i jeszcze mamy turystyczne z fishera krzesełko do karmienia - FISHER PRICE - siedzonko (515862592) - Aukcje internetowe Allegro
idealne na podróż
w domu takie: KRZESEŁKO KRZESEŁKA WIELOFUNKCYJNE SUN+STOLIK (518416016) - Aukcje internetowe Allegro idealne dla tekiego skręconego dziecka jak moje julia:-)
no i jeszcze mamy turystyczne z fishera krzesełko do karmienia - FISHER PRICE - siedzonko (515862592) - Aukcje internetowe Allegro
idealne na podróż
olisska82
Wrześniowa Mama '08
No kupiłam dzisiaj na e-bay fotelik , ktory ma wkładke od 0-13kg i pozniej od 9-18kg, czyli dwa w jednym. Mam nadzieje, ze sie sprawdzi i ze to dobry zakup, mimo, ze w miare tani to moj pierwszy zakup na eBay;-) juz sie obawiam, ze sie wciagne za bardzo
matylda111
lipiec'00, wrzesień'08
ajako ja kupiłam Małgoni takie krzesełko, jutro ma mi zjechać do domu
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt
Olisska - w takim do 18 kg jej nie posadzisz bo nie siedzi sama wiec bez sensu
anaim- ale są wersje fotelików 0-18. ja mam taki Fotelik New Zenith Chicco 0-18 kg - kurier gratis - 539.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka tylko w innym kolorze. kupiłam go julci, jak miała z 9-10 miesięcy, a dlatego od 0, bo julcia zawsze drobniusieńka była
matylda- super wybór mi te foteliki tez się podobał
reklama
aniach
Mama-maj 94i wrzesień 08
matylda- ladne to krzeselko
olisska- zakupy przez internet wciagają;-)
olisska- zakupy przez internet wciagają;-)
Podziel się: