reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Sanya, mi sie wydaje ze tego fotelika sie nie ustawie przodem, tylko następny, ja przynajmniej tak roblam z Zuzia.
Fotelik do karmienia b zabawny, ale cena zupełnie nie zabawna. :szok:

Sabya - skoro ten fotelik był w świecie dziecka to jakiej on jest firmy ? Bo tam nie ma mothercare przecież .. a te wszystkie firmy dla mothercare robią rzeczy.
Ogólnie jest kosmos ale nie na moją kieszeń ( przeżyje ) :)..

Karina - jest jeszcze jedna babka na allegro która ma teraz foteliki , spytałam jej o kilka rzeczy zobaczymy co odpisze , ma je za 350zł . Spytałam o rozkładanie, czy można w razie czego kolory inne u niej zamówić itp. Transport ma lotniczy ale napisane ma że drogą morska tez można .

Anaklim - wysłać ... do tej pory jestem wściekła za tego bodziaka :-:)-(..

Sabya - skoro ten fotelik był w świecie dziecka to jakiej on jest firmy ? Bo tam nie ma mothercare przecież .. a te wszystkie firmy dla mothercare robią rzeczy.
Ogólnie jest kosmos ale nie na moją kieszeń ( przeżyje ) :)..

Aniam- tak jak stoi na nim napisane:-D firmy Bloom, oni robią takie designerskie meble dla dzieci... o proszę: bloombaby
Bardzo mi się podobają ich produkty:zawstydzona/y: to krzesełko Nano też fajne...
Ale fakt faktem- fajne jest ale cena przesadzona, Peg Perego połowę tańszy a wcale nie gorszy:tak:

Aniam - to krzesełko jest z Bloom:) A body fakt! Znalazłam prywatnego przewoźnika, który bierze 2e za kilogram paczki i dostarcza pod adres. Dzisiaj o 19.00 wysyłam paczkę na święta. Jak dojdzie to poszalejemy;)))
Wiecie, a ja looknę na e-bay'a, może znajdę ten fotelik?

A właśnie weszłam na link od Sanya i teraz jestem już w 100% przekonana, że to chcę. Jest od urodzenia do 36 kg, można w nim położyć dziecko, no i ma dwa kolory, które będą mi pasować do salonu:))))))) No to mam prezent na gwiazdkę. Bardziej dla siebie niż dla dziecka, ale zabawek i tak pewnie masę dostanie od znajomych;)))

No nie powiem na tej stronce wyglada jeszcze fajniej..

Anaklim - masz racje prezent jak narazie dla Ciebie .. a co do przewoźnika to daj znać .. bo bodziaki pewnie się w smyku pojawią . Ktoś sie pewnie ucieszył ( pewnie jakiś pracownik poczty polskiej ).

aniam- ja jak ostatnio byłam w Smyku w Poznaniu to rozglądałam sie za tymi bodziakami, ale niestety nie bylo
anaklim- no tak prezent jak narazie dla ciebie;-);-)

sanya, anaklim- odjechane krzesełko:-D:-D mnie wybór/zakup nie dotyczy (a szkoda:-p) bo ma dwa, a zasadzie trzy, bo jedno u teściów:-p(ale żadne nie takie fajne:-p)

sanya- tych fotelików do 13 kg nie montuje się przodem do kierunku jazdy:-(

ja wczoraj zaszalałam w h&m:-p pokupowałam ciuszków julci, oli i sobie i... dostalam za zakupy 2 kart podarunkowe po 40 zł kazda:tak: czyli za kolejne 80 zł moge szaleć:-D

reklama
Do góry