reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ewa- Limuzyna Olci super, ale ta cena....jak dla mnie szok:szok::szok::szok:
Welonka- Twoj woz fajny bardzo no i cena przystepna.....
a no i Gaguni tez swietny i cenowo bardzo dobry, chyba nawet tu wygrywa jak dla mnie....
a tak poza tym........to ja nie wiem laski jak Wy to robicie, ze tyle potraficie fajnych rzeczy znalezc na tym allegro hm........
jak ja sie rozgladalam za wozem to jakos nie znajdowalam takich jak Wy....
zalozylam konto, ale nie wiem czy bede umiala cos ciekawego tam wynalezc........jakis ciemniak ze mnie jesli chodzi o zakupy netowe....

a Sanya- i jak sprawdzilo sie nosidlo???
ja raz moja Julcie wlozylam na probe do swojego........i obie bylysmy przestraszone......jesli tata nie uzyje to ja na bank nie dam rady jej nosic w tym i bede mogla oddac nowiutkie.

reklama
Ajako-sprawdza się super zaliczyłyśmy spacerek z psem, mała byla zafascynowana tym,że może oglądać świat z mojej perspektywy niemal:-) Ostatnio odkryła psa, wodzi za nim oczami i wydaje okrzyki więc cały czas na niego patrzyła:-) Przede wszystkim jest bardzo proste w montażu i łatwo do niego wsadzić maluszka:tak:

Sanya- no to super, ze nosidełko się sprawdza:tak: a pies jak reaguje na Mię? (jak źle odmieniłam to mnie popraw:tak:)

Dobrze odmieniłaś:tak:;-) Pies reaguje bardzo dobrze, na początku był trochę zazdrosny, ale zrozumiał,że dziecko jest bardzo ważne, asystuje nam przy wszystkich czynnościach przy Małej , szczególnie lubi patrzeć jak ją kąpiemy :-) pewnie dlatego,że sam tego nie lubi więc cieszy się że to nie jego kolej:-p

Ajako- to babyBjorn jest naprawdę super proste i zaklada się je szybciutko, mozna regulowac mocowania , plus wygodne bo odciaza plecy.ja juz ramiona wlokę po ziemi od noszenia mojej gnomisi, takze dla mnie jak znalazl:)

sanya- super, że się sprawdza:tak: chciałabym je u ciebie przetestować, jakoś przy okazji i jeśli mi tez będzie z nim "wygodnie", podpowiem teściom, żeby zakupili go w prezencie gwiazdkowym małej:-p bo już wypytują, co mają dziewczynkom kupić:-p

sanya- super, że się sprawdza:tak: chciałabym je u ciebie przetestować, jakoś przy okazji i jeśli mi tez będzie z nim "wygodnie", podpowiem teściom, żeby zakupili go w prezencie gwiazdkowym małej:-p bo już wypytują, co mają dziewczynkom kupić:-p

Ewa- kiedy tylko chcesz, mi casa es su casa:-)

Sanya- no to dobrze, ze pies nie jest zazdrosny:tak: to najważniejsze jak sie ma pieska i małe dziecko. A z ta kąpielą to fajnie napisałas:-D:-D

reklama
ajako - ale taka fure jak ma Ewa można potem sprzedać , jak go sprzeda za pół ceny to tak naprawde ma go w cenie zwykłego naszego wózka ;-)

Gagunia - fajna ta Twoja fura i fajne ma koła na nasze chodniki ( te przednie )

Do góry