reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
jeszcze raz dzięki dziewczyny,
a twój wózek Ewa na prawdę jest super muszę się zastanowić no i jeszcze przekonać męża do zmiany bo on nie za bardzo chce bo go lubi

Dziewczyny - czy któras z Was jest zainteresowana sukienką do chrztu??? Bo ja już jej nie potrzebuję....;-)

Załączniki

• chrzciny 140.jpg
    chrzciny 140.jpg
    104,8 KB · Wyświetleń: 38
Kkasiulka - za ile ta sukienusia i na jaki rozmiar to wyślę fotke mojej koleżance z pracy . bo ma córeczkę w wieku nasych maluszków i jakoś niedługo ma chrzciny

Kkasiulka - mi by sie przyadla suknia dla malej, ale planujemy ja chrzcic dopiero po nowym roku, wiec rozmiar 68 bedzie juz zapewne za maly :happy:
dziewczyny super sa wszelkie nosidelka i chusty dla dzieci, sama kupilam fajna chuste, wydalam kupe kasy, prawie 200 zl i jeszcze ani razu jej nie uzylam :-( jakos nie moge sie odwazyc malej tam zawiazac :baffled: ale na pewno fajnie by sie ja tam nosilo...
Ewa - fajowski wozek, fotelik swietny, taka ma wielka i chyba wygodna te poduche / wkladke dla niemowlaka :tak:
celka - ja mam taki wozeczek SUPER LEKKI Firstwheels + Gondola + PREZENT okazja (485564777) - Aukcje internetowe Allegro
i jest rewelacyjny, maly, zgrabny, solidny, a jak sie suuuper sklada!! u mnie do kufra (370 l) wchodzi razem z dwiema walizkami :-D i cena baaardzo przystepna jak na te jakosc, moze dlatego, ze firma malo znana.

reklama
Do góry