reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
chcialam oglosic, ze zalozylam konto na allegro hehehe:-D:-D
teraz tez bede zamawiac, a co he......;-)
moze nawet uda mi sie sprzedac moja suknie slubna....szkoda mi jej, ale pewnie Julcia nie bedzie chciala jej zalozyc na swoj slub...to niech sie jeszcze komus przyda...

czescdziewczyny ja tak tylko na chwile bo mały ciągle marudzi (wczorajsza szczepionka), mam pytanie odnośnie wózków, możecie mi jakiś polecić, bo ostatnio się zastanawiam nad nowym bo mój mie ostatnio nie podchodzi, przeglądałam ten wątek itrudno wybrać, a wy już troche jeździcie nimi więc macie już wyrobioną opinie. Szukam dość małego wózia.

celka- moj jest lekki, maly, fajny i co najwazniejsze byl tani....bardzo go lubie i jestem z niego jak narazie zadowolona max!!!
a i fajne jest to, ze jak jade do sklepu to zabieram tylko fotelik bez gondoli, bo mozna go zamontowac no i ma budke, wiec niunia jest choc troche oslonieta jak w gondolce.
teraz ma taka mozliwosc wiele wozkow, ale ten naprawde byl nie drogi, a jest fajowski!!!

Ostatnia edycja:
celka- Jane byłby fajny:tak: podobnie jak Aniam mam spory wózek, ale z mniejszych może ABC design?

A ja dzisiaj wreszcie kupiłam nosidełko :tak:
A skoro już nosidełko to i kokonik żeby dziecku było cieplutko :-)
od jutra będą spacerki z psem i dzidziem:-)

dzięki dziewczyny, ja też ogólnie swój wózek lubię i co do gabarytów to też nie jest mały, a jak ostatnio byłam w sklepie to sz..k mnie trafiał bo tk wąsko było i to jest właśnie powód zmiany
sanya fajne nosidełko

To może własnie celka nosidełko na zakupy. Ja mam Emmaljunge, z ktorej jest b zadowolona oprocz wagi i wielkości -jest b duża.

Sanya- superowe nosidelko!!!!
Ja tez mam, ale jeszcze nie probowalam nosic niuni w nim........jutro chce sprobowac, ale szczerze mowiac troche sie boje....nie wiem jak dlugo ona moze tak w nim wisiec.....nie chcialabym jej zrobic krzywdy....moj maz sobie zazyczyl, zebysmy kupili, bo mial ja nosic, ale teraz go nie ma, a jak wroci to juz pewnie bedzie za wielka do tego nosidla...
a Ty Sanya dasz rade z tymi Twoimi plecami???ile Mia wazy??

reklama
Do góry