reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Zastanawiam sie czy jak sie skalkuluje koszty wysyłki to czy zakupy na allegro to taka oszczednosc finansowa, choć na pewno czasowa.

Ida-czasami się opłaca zwłaszcza jak się zamówi u twego samego pare rzeczy:tak: ja właśnie jak zamówiłam cała wyprawke to mi się opołaciło bo porównałam z cenami w sklepie i wyszłam o 80 zł do przodu:-)

Ida...zalezy co bys kupowala...w duzej mierze nawet z przesylka wychodzi taniej niz na przyklad w sklepie...ale tez na allegro za same rzeczy mozna przeplacic i to glownie odnosi sie do zabawek (moim zdaniem, bo wielokrotnie sprawdzalam). Ja na przyklad teraz zamowilam ten fotelik co kiedys wam pokazywalam...na allegro razem z przesylka 546zl...w sklepie 649...wiec chyba roznica spora..? :) tak samo bylo jak kupowalam fotelik maxi cosi 9-18, w sklepie ok 650 na allegro 560....wiec pojechalam do sklepu obejrzalam przymierzylam syna a zamowilam na allegro..100 oszczednosci to jednak duzo :)

ajako - a myślałam że nie istnieją osoby, które nie mają konta na allegro :):-D
ale wszystko przed Tobą ..
:-D:-D:-D:-D a bo ja to taki ciemniak jestem, ale moze sie jeszcze naucze i tez sobie zaloze to konto, a co he;-);-):-):-)
ps. ale troche sie boje.......uzaleznienia i wydawania kaski, ktorej nie mam hahaha!!

ajako- no a od Allegro mozbna się uzaleznic:-D;-)
:tak::tak::tak: Nawet moj stary, zacofany tato sie uzaleznil - ciagle wymysla co by tu jeszcze kupic. Juz chyba 3 skutery kupil w tym roku, kupuje i je sprzedaje najczesciej ze strata niewielka by moc znow kupowac:baffled:. Sprzety AGD, kosiarki wszystkie kupil na allegro. Teraz to z niego wiekszy nalog ode mnei i od mojej siostry a wczesniej nas ciagle wyzywal od maniaczek.:sorry2: dzis wlasnie dzwonil ze kupil sobie piekarnik a teraz poszukuje nowego czajnika do swojej indukcyjnej kuchenki:dry: Ale ja sie ciesze bo z nudow chyba mi ostatnio tez kmp garnkow zamowil hehe.

reklama
Aniach-taki leżaczek jest super aż żałuje że ja mam po Juli bo tan jest superowy .

...A od allegro fakt można się uzależnić mój mąż już to ma ,dobrze że zanim coś kupi to pyta się mnie o zadanie a ja zawsze albo prawie zawsze mu odpowiadam coś ty głupi hihihi czasami to takie pierdoły by zamawiał po to tylko żeby zamówić oduczył się kiedy usterkę kompa mieliśmy przez 3 tyg nie był i juz problem z głowy...A konto ana allegro mam to ułatwia zamawianie ,,,,,OJ wymyślili allegro i człowiek nie może sie oprzec hihi ...

My dla małego to prawie wszystko na allegro kupiliśmy wózek ,łózeczko i takie tam pierdoły akurat tu nam się opłacało bo nas dużo taniej wyszło na all,niż w sklepie :-D:-D:-D:-D

Do góry