reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Zastanawiam sie czy jak sie skalkuluje koszty wysyłki to czy zakupy na allegro to taka oszczednosc finansowa, choć na pewno czasowa.

Ida-czasami się opłaca zwłaszcza jak się zamówi u twego samego pare rzeczy:tak: ja właśnie jak zamówiłam cała wyprawke to mi się opołaciło bo porównałam z cenami w sklepie i wyszłam o 80 zł do przodu:-)

Ida...zalezy co bys kupowala...w duzej mierze nawet z przesylka wychodzi taniej niz na przyklad w sklepie...ale tez na allegro za same rzeczy mozna przeplacic i to glownie odnosi sie do zabawek (moim zdaniem, bo wielokrotnie sprawdzalam). Ja na przyklad teraz zamowilam ten fotelik co kiedys wam pokazywalam...na allegro razem z przesylka 546zl...w sklepie 649...wiec chyba roznica spora..? :) tak samo bylo jak kupowalam fotelik maxi cosi 9-18, w sklepie ok 650 na allegro 560....wiec pojechalam do sklepu obejrzalam przymierzylam syna a zamowilam na allegro..100 oszczednosci to jednak duzo :)

ajako - a myślałam że nie istnieją osoby, które nie mają konta na allegro :):-D
ale wszystko przed Tobą ..
:-D:-D:-D:-D a bo ja to taki ciemniak jestem, ale moze sie jeszcze naucze i tez sobie zaloze to konto, a co he;-);-):-):-)
ps. ale troche sie boje.......uzaleznienia i wydawania kaski, ktorej nie mam hahaha!!

ajako- no a od Allegro mozbna się uzaleznic:-D;-)
:tak::tak::tak: Nawet moj stary, zacofany tato sie uzaleznil - ciagle wymysla co by tu jeszcze kupic. Juz chyba 3 skutery kupil w tym roku, kupuje i je sprzedaje najczesciej ze strata niewielka by moc znow kupowac:baffled:. Sprzety AGD, kosiarki wszystkie kupil na allegro. Teraz to z niego wiekszy nalog ode mnei i od mojej siostry a wczesniej nas ciagle wyzywal od maniaczek.:sorry2: dzis wlasnie dzwonil ze kupil sobie piekarnik a teraz poszukuje nowego czajnika do swojej indukcyjnej kuchenki:dry: Ale ja sie ciesze bo z nudow chyba mi ostatnio tez kmp garnkow zamowil hehe.

reklama
Aniach-taki leżaczek jest super aż żałuje że ja mam po Juli bo tan jest superowy .

...A od allegro fakt można się uzależnić mój mąż już to ma ,dobrze że zanim coś kupi to pyta się mnie o zadanie a ja zawsze albo prawie zawsze mu odpowiadam coś ty głupi hihihi czasami to takie pierdoły by zamawiał po to tylko żeby zamówić oduczył się kiedy usterkę kompa mieliśmy przez 3 tyg nie był i juz problem z głowy...A konto ana allegro mam to ułatwia zamawianie ,,,,,OJ wymyślili allegro i człowiek nie może sie oprzec hihi ...

My dla małego to prawie wszystko na allegro kupiliśmy wózek ,łózeczko i takie tam pierdoły akurat tu nam się opłacało bo nas dużo taniej wyszło na all,niż w sklepie :-D:-D:-D:-D

Do góry