reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

aniam- a ja pralkę mam w spiżarni, muszę się jakoś przemęczyć do lutego;)
a i tak byłaby za wąska na przewijak... ehh dużo rzeczy do przemyślenia:tak:

reklama
Oj żebyś wiedziała, że duzo do myslenia ,ale też wiadomo ile byśmy nie myslały i tak wszystko sprawdzi sie w praktyce a tu możemy sobie tylko pogdybać .. co to bedzie i jak.. spytam J. on ma wyobraźnię do takich rzeczy :)) a ja się zajmę ślicznymi ciuszkami ..od ciężkiej roboty mamy chłopów ...

Do tego samego wniosku i ja doszlam dzisiaj jak musiałam wybierać kolory wózka... niech sam wybierze, będę miala na kogo zwalić :-)
A poważnie- oni mają zmysł organizacyjny, a ja tylko myślę o kolejnych kopniaczkach :tak:

ja mam pralke w kuchni ;-) a do lazienki juz nic nie wejdzie do sypialni zreszta tez nie ... a w drugiej sypialni rzadzi mloda ... male to mieszkanie cholera ... ale sanya ma racje faceci maja zmysl organizacyjny ... choc czasem troszke trzeba im pomoc lekko ;-)modyfikujac ich pomysly

ja byłam bardzo zadowolona z komody z przewijakiem, jak również z wanienki ze stelażem.. niestety, jak julka podrosła oddaliśmy to znajomym i zwrotu nie otrzymaliśmy...bo jak sią okazało, znajomi odddali to swoim znajomym:wściekła/y::wściekła/y:

aaa... tesciowie tez zrobili pierwsze zakupy dla swojego wnusia:tak::tak:
kupili: pluszowy rożek, 2 komplety "wyprawka" (śpioszki, kaftanik, koszulka, czapeczka, skarpetki, niedrapki) i dwie pluszowe bluzy i misiowymi uszami:-D

Zjadlo mi nie moge wiecej niz jeden adres wkleic czy co:szok:

Warszawa sklepy cd.
familyshop- grojecka 74, desen -traktat brzeski 52b
do adresu dodac com.pl i wyjdzie strona internetowa :)

Pozytywka.com.pl Michalowice ul Ogrodowa1 przy Al Jerozolimskich
bobomarket.pl - sklep internetowy, mozna odbierac w Warszawie.
Paulina - Mloda 7
Calineczka -Garwolinska1
Bobas i my -Lubelska 30/32

o i jeszcze Polskie sklepy dzieciece.pl
warszawa - Tomi Chojnowska 35
katowice Alamakota- Jankiego59
Zabrze Viki Rooswelta 54

Isunia - ja też mam pralkę w kuchni, to chyba taki standard tutaj, a to jest jedyna rzecz, której za grzyba nie mogę przeskoczyć:( Jak piorę to mi TV zagłusza, bo salon mamy połączony z kuchnią i jadalnią...

Ewa - fajni dziadkowie, serio... Moja mama oczywiście też skupuje, tylko nie pokazuje bo przesądna:(

ewa dziadki na medal ;-) i wycieczka i wyprawka ...
u mnie tescie tez sie na cos szarpna choc bardziej kase (sa jedynym chyba przypadkiem przemycajacym funty w listach w strone anglii :-D:-D)
moi rodzice finansowo nieduzo moga ale mam wrazenie ze i tak wiecej pomagaja ... nie o ilosc tu przeciez chodzi ...
u mnie ciuszki po bratanku zbiera juz bratowa ;-)

anaklim ja do pralki przywyklam troche mnie wkurzala ale jakos se odpuscilam choc jak bedzie mozliwosc to pewno eksmitujemy ja z kuchni ... teraz bardziej wkurza mnie zmywara ... zwykle na wieczor halasuje wrrrrrr no ale przynajmniej ze statkami w zlewie sie nie mecze ...

reklama
oj kobietki
wiedziałam ze watek jest ale nie podejrzewałam ze tu tak szalejecie :-D
my jeszcze nic nie mamy pewnie zabobon ale /wiecie jagbym miała sobie poźniej..../ niewazne
co do dziadkow tez cisza moi znaja sytuacje wiec czekaja na nasz znak
a tesciowie no coz tesciowa wiecie a tesciu teraz w rumuni choc znajac jego to bedzie szalał......
no nic kobietki na razie was dopinguje my mamy zaczac w czerwcu...
wiec sie przy was podokształcam :happy: mam nadzieje :-)

Do góry