reklama
Oj żebyś wiedziała, że duzo do myslenia ,ale też wiadomo ile byśmy nie myslały i tak wszystko sprawdzi sie w praktyce a tu możemy sobie tylko pogdybać .. co to bedzie i jak.. spytam J. on ma wyobraźnię do takich rzeczy ) a ja się zajmę ślicznymi ciuszkami ..od ciężkiej roboty mamy chłopów ...
Do tego samego wniosku i ja doszlam dzisiaj jak musiałam wybierać kolory wózka... niech sam wybierze, będę miala na kogo zwalić :-)
A poważnie- oni mają zmysł organizacyjny, a ja tylko myślę o kolejnych kopniaczkach
A poważnie- oni mają zmysł organizacyjny, a ja tylko myślę o kolejnych kopniaczkach
ja mam pralke w kuchni ;-) a do lazienki juz nic nie wejdzie do sypialni zreszta tez nie ... a w drugiej sypialni rzadzi mloda ... male to mieszkanie cholera ... ale sanya ma racje faceci maja zmysl organizacyjny ... choc czasem troszke trzeba im pomoc lekko ;-)modyfikujac ich pomysly
ja byłam bardzo zadowolona z komody z przewijakiem, jak również z wanienki ze stelażem.. niestety, jak julka podrosła oddaliśmy to znajomym i zwrotu nie otrzymaliśmy...bo jak sią okazało, znajomi odddali to swoim znajomym
aaa... tesciowie tez zrobili pierwsze zakupy dla swojego wnusia
kupili: pluszowy rożek, 2 komplety "wyprawka" (śpioszki, kaftanik, koszulka, czapeczka, skarpetki, niedrapki) i dwie pluszowe bluzy i misiowymi uszami
aaa... tesciowie tez zrobili pierwsze zakupy dla swojego wnusia
kupili: pluszowy rożek, 2 komplety "wyprawka" (śpioszki, kaftanik, koszulka, czapeczka, skarpetki, niedrapki) i dwie pluszowe bluzy i misiowymi uszami
Ewa fajni dziadkowie. Jak ja nie lubie jak ktos mi czegos nie oddaje.
Wlasnie w gazecie mam ogloszenia sklepowe z warszawy to wlepie adresy , moze sie przyda.
www.ebobo.pl Kabacki dukt 14
FAMILY SHOP - W
Wlasnie w gazecie mam ogloszenia sklepowe z warszawy to wlepie adresy , moze sie przyda.
www.ebobo.pl Kabacki dukt 14
FAMILY SHOP - W
Zjadlo mi nie moge wiecej niz jeden adres wkleic czy co
Warszawa sklepy cd.
familyshop- grojecka 74, desen -traktat brzeski 52b
do adresu dodac com.pl i wyjdzie strona internetowa
Pozytywka.com.pl Michalowice ul Ogrodowa1 przy Al Jerozolimskich
bobomarket.pl - sklep internetowy, mozna odbierac w Warszawie.
Paulina - Mloda 7
Calineczka -Garwolinska1
Bobas i my -Lubelska 30/32
o i jeszcze Polskie sklepy dzieciece.pl
warszawa - Tomi Chojnowska 35
katowice Alamakota- Jankiego59
Zabrze Viki Rooswelta 54
Warszawa sklepy cd.
familyshop- grojecka 74, desen -traktat brzeski 52b
do adresu dodac com.pl i wyjdzie strona internetowa
Pozytywka.com.pl Michalowice ul Ogrodowa1 przy Al Jerozolimskich
bobomarket.pl - sklep internetowy, mozna odbierac w Warszawie.
Paulina - Mloda 7
Calineczka -Garwolinska1
Bobas i my -Lubelska 30/32
o i jeszcze Polskie sklepy dzieciece.pl
warszawa - Tomi Chojnowska 35
katowice Alamakota- Jankiego59
Zabrze Viki Rooswelta 54
Isunia - ja też mam pralkę w kuchni, to chyba taki standard tutaj, a to jest jedyna rzecz, której za grzyba nie mogę przeskoczyć Jak piorę to mi TV zagłusza, bo salon mamy połączony z kuchnią i jadalnią...
Ewa - fajni dziadkowie, serio... Moja mama oczywiście też skupuje, tylko nie pokazuje bo przesądna
Ewa - fajni dziadkowie, serio... Moja mama oczywiście też skupuje, tylko nie pokazuje bo przesądna
ewa dziadki na medal ;-) i wycieczka i wyprawka ...
u mnie tescie tez sie na cos szarpna choc bardziej kase (sa jedynym chyba przypadkiem przemycajacym funty w listach w strone anglii )
moi rodzice finansowo nieduzo moga ale mam wrazenie ze i tak wiecej pomagaja ... nie o ilosc tu przeciez chodzi ...
u mnie ciuszki po bratanku zbiera juz bratowa ;-)
anaklim ja do pralki przywyklam troche mnie wkurzala ale jakos se odpuscilam choc jak bedzie mozliwosc to pewno eksmitujemy ja z kuchni ... teraz bardziej wkurza mnie zmywara ... zwykle na wieczor halasuje wrrrrrr no ale przynajmniej ze statkami w zlewie sie nie mecze ...
u mnie tescie tez sie na cos szarpna choc bardziej kase (sa jedynym chyba przypadkiem przemycajacym funty w listach w strone anglii )
moi rodzice finansowo nieduzo moga ale mam wrazenie ze i tak wiecej pomagaja ... nie o ilosc tu przeciez chodzi ...
u mnie ciuszki po bratanku zbiera juz bratowa ;-)
anaklim ja do pralki przywyklam troche mnie wkurzala ale jakos se odpuscilam choc jak bedzie mozliwosc to pewno eksmitujemy ja z kuchni ... teraz bardziej wkurza mnie zmywara ... zwykle na wieczor halasuje wrrrrrr no ale przynajmniej ze statkami w zlewie sie nie mecze ...
reklama
sreberko
mała iskierka 05-09-08 :)
oj kobietki
wiedziałam ze watek jest ale nie podejrzewałam ze tu tak szalejecie
my jeszcze nic nie mamy pewnie zabobon ale /wiecie jagbym miała sobie poźniej..../ niewazne
co do dziadkow tez cisza moi znaja sytuacje wiec czekaja na nasz znak
a tesciowie no coz tesciowa wiecie a tesciu teraz w rumuni choc znajac jego to bedzie szalał......
no nic kobietki na razie was dopinguje my mamy zaczac w czerwcu...
wiec sie przy was podokształcam mam nadzieje :-)
wiedziałam ze watek jest ale nie podejrzewałam ze tu tak szalejecie
my jeszcze nic nie mamy pewnie zabobon ale /wiecie jagbym miała sobie poźniej..../ niewazne
co do dziadkow tez cisza moi znaja sytuacje wiec czekaja na nasz znak
a tesciowie no coz tesciowa wiecie a tesciu teraz w rumuni choc znajac jego to bedzie szalał......
no nic kobietki na razie was dopinguje my mamy zaczac w czerwcu...
wiec sie przy was podokształcam mam nadzieje :-)
Podziel się: