reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Biała Damo super kieszenie na łózeczko i b ładny wózek.
[FONT=&quot]Anaklim koszyk przepiękny, idealny wprost. Ciekawe na ile starczy.
Polecam na laktacje herbatke Bocianek, dosyc paskudna w smaku, ale swietnie działała. :-)
[/FONT]

reklama
biala_dama- śliczne łóżecko i wózek:tak:

A ja w dalszym ciągu czekam za fotelikiem, kończy mi się cierpliwość:crazy: Chyba kurier coś nie może do mnie trafić, bo jedzie już od czwartku:wściekła/y:

Aniam tyle ze karmi dziala tak sobie a herbatki sa silniejsze.

Mieta tez dziala wyciszajaco na laktacje. Karmi jest na slodzie zbozowym jak inka, ktora polecaja na mleczarnie. Ja kupilam przy mlodej laktator lakta i lezy nie otwarty. Jakos masowanie piersi i odciaganie do szklanki bylo szybsze. Poza tym nalezy odciagnac z piersi tylko nadatek mleka a nie do konca wiec taki sposob wystarczal. A zbawienny w szpitalu na nawal okazal sie serek homo rozsmarowany w pielusze i takim kompresem polozne obdzielaja odzial.

Biala Damo piekne lozeczko i wozeczek.

Klajo u mnie tez len na robienie zdjec

kasiaz - ale karmi nie ma alkoholu ...jak mam pić herbatki to już wole karmi .. bo jest pyszne ..:)...
;-) no wiem, pisałam że chmiel czyli że zwykłe piwo z alkoholem też działa mlekopędnie (robi się więcej mleka) ale wypływ mleka jest zaburzony wtedy.
A propos Karmi to gazowanego jakoś nie polecają pić, chociaż pojęcia nie mam dlaczego?
A abstrahując od zawartości alkoholu w piwach to herbatki jak pisze Kicia działają lepiej niż piwo

U mnie nawał wyglądał tak, że po 3 minutach od opróżnienia piersi przez młodego miałam to samo co przed - czyli wielkie supertwarde balony. A mleko mi samo wyciekało i tak w kółko. Na szczęście to tylko jedna doba taka była potem się ustabilizowało.

pozazdrościłam wam ze macie już takie piekne porozkładane łózeczka i tez już skręciłam i mam :happy::happy::happy:
[URL=www.fotosik.pl] [/URL][URL=www.fotosik.pl] [/URL][URL=www.fotosik.pl][/URL]

torba tez juz spakowana :tak: tylko jeszcze zapomniałam o ubrankach dla małej :zawstydzona/y:

a teraz tak sie zastanawiam czy wzięło mnie na to wszystko czytając jak wy już jesteście prawie gotowe czy to może jakies przeczucia????

reklama
Mam pytanie do doswiadczonych mam, o tym juz kiedyś było. Jakie macie termometry do mierzenia gorączki? Bo ostanio jak Zuzia była chora to chciałam jej zmierzyc temperature tym co mam takim elektronincznym za 20 PLN i z 2 ktore mam zadne nie wskazal nawet 35 stopni, chce chyba kupic cos lepszego. :tak:

Do góry