reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Biała Damo super kieszenie na łózeczko i b ładny wózek.
[FONT=&quot]Anaklim koszyk przepiękny, idealny wprost. Ciekawe na ile starczy.
Polecam na laktacje herbatke Bocianek, dosyc paskudna w smaku, ale swietnie działała. :-)
[/FONT]

reklama
biala_dama- śliczne łóżecko i wózek:tak:

A ja w dalszym ciągu czekam za fotelikiem, kończy mi się cierpliwość:crazy: Chyba kurier coś nie może do mnie trafić, bo jedzie już od czwartku:wściekła/y:

Aniam tyle ze karmi dziala tak sobie a herbatki sa silniejsze.

Mieta tez dziala wyciszajaco na laktacje. Karmi jest na slodzie zbozowym jak inka, ktora polecaja na mleczarnie. Ja kupilam przy mlodej laktator lakta i lezy nie otwarty. Jakos masowanie piersi i odciaganie do szklanki bylo szybsze. Poza tym nalezy odciagnac z piersi tylko nadatek mleka a nie do konca wiec taki sposob wystarczal. A zbawienny w szpitalu na nawal okazal sie serek homo rozsmarowany w pielusze i takim kompresem polozne obdzielaja odzial.

Biala Damo piekne lozeczko i wozeczek.

Klajo u mnie tez len na robienie zdjec

kasiaz - ale karmi nie ma alkoholu ...jak mam pić herbatki to już wole karmi .. bo jest pyszne ..:)...
;-) no wiem, pisałam że chmiel czyli że zwykłe piwo z alkoholem też działa mlekopędnie (robi się więcej mleka) ale wypływ mleka jest zaburzony wtedy.
A propos Karmi to gazowanego jakoś nie polecają pić, chociaż pojęcia nie mam dlaczego?
A abstrahując od zawartości alkoholu w piwach to herbatki jak pisze Kicia działają lepiej niż piwo

U mnie nawał wyglądał tak, że po 3 minutach od opróżnienia piersi przez młodego miałam to samo co przed - czyli wielkie supertwarde balony. A mleko mi samo wyciekało i tak w kółko. Na szczęście to tylko jedna doba taka była potem się ustabilizowało.

pozazdrościłam wam ze macie już takie piekne porozkładane łózeczka i tez już skręciłam i mam :happy::happy::happy:
[URL=www.fotosik.pl] [/URL][URL=www.fotosik.pl] [/URL][URL=www.fotosik.pl][/URL]

torba tez juz spakowana :tak: tylko jeszcze zapomniałam o ubrankach dla małej :zawstydzona/y:

a teraz tak sie zastanawiam czy wzięło mnie na to wszystko czytając jak wy już jesteście prawie gotowe czy to może jakies przeczucia????

reklama
Mam pytanie do doswiadczonych mam, o tym juz kiedyś było. Jakie macie termometry do mierzenia gorączki? Bo ostanio jak Zuzia była chora to chciałam jej zmierzyc temperature tym co mam takim elektronincznym za 20 PLN i z 2 ktore mam zadne nie wskazal nawet 35 stopni, chce chyba kupic cos lepszego. :tak:

Do góry