reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ja mam cały karton flaneli na strychu .. moze uszyję z tego kocyk jakby było gorąco .. o i to jest myśl .. bo juz mam z tego jedno prześcieradło

Ida - a gdzie taki bazarek .. nie badz taka i sprzedaj adres ...

Aqua - ja tez ostatnio ćwicze silna wole .. zastępuje kupowanie ubranek innymi niezbednymi rzeczami ..
I tak dziś nabyłam : bephanten, gaziki do pepka ( takie zwykłe i jedno pudełko tych gotowców), waciki itp....

reklama
Aniam, nie ukrywam, umiem tam trafic, ale nie wiem jak sie nazywa ten teren - to obszar po basenach na tyłach placu Hallera. Bede tam jechac w sobote za 2 tyg (mam nadziejej) i mozemy sie umówić. Jest czynny od rana do południa tylko w weekendy.

A ja, k*rwa zostałam bez wózka jak na razie, bo w sklepie skończyły się komplety (czyt: spacerówka, gondola, fotelik). Machnęłam ręką, kazałam im wysłać spacerówkę z gondolą, dokupię ten zasrany fotelik tutaj, nie mam już siły czekać, no bo mi dziecko bez łóżeczka zostanie! Bo to w komplecie zamawiałam: wózek, łóżeczko i materac.

Ja już jestem prawie gotowa na Młodzież:-)
Ostatnio kupiłam kosmetyki dla dziecka, pieluszki pampers new baby, podkłady poporodowe, waciki i płatki,pokrowiec na materacyk do wózka, wkładki laktacyjne, kaftanik (muszę ich kilka dokupić jeszcze....) zamówiłam też torbę do wózka, jutro się dowiem kiedy przybędzie:tak:
Ten cholerny kurier umówił się na dostawę komody nr 2 na sobotę między godziną 8 a 12... warowałam jak piesek przy drzwiach nikt się nie pojawił ,nie zadzwonił że nie przyjedzie... kiedy ja dzwoniłam to nie odbierał telefonu... Jutro jak go dorwę w swoje łapy to będzie sajgon nie z tej ziemi:wściekła/y::angry:. Mam nadzieję,że Y. będzie wtedy w domu:-p
A ubranka wszystkie uprałam i uprasowałam:-) pościeli i wkładu też kąpiel nie ominęła, rewelacyjnie się prasuje pościel Feretti, muszę dokupić jeszcze ze 2 komplety:tak:

Zaraz lecę pobuszować na allegro bo nadal nie mam koszulin i kilku innych pierdółek:sorry2:

CHyba mowa o bazarku na Namysłowskiej :confused:
Rzeczywiście jest tylko w weekedny o ile nie w soboty. Koleżanka robi tam często zakupy dla swojej córci i jest bardzo zadowolona :tak::tak:

reklama
Do góry