reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Majeczka piekne :tak:

Loze Kasiulki tez bardzo ladne:tak:.

Ja dla Pauliny mam matrac kokos gryka. W instrukcji pisalo ze gryka od 6 miesiaca. No i jakie my mundre bedziemy jak tak sie wszyskie podzielimy swa wiedza:tak:.

reklama
Wiem...cudne jest...co chwilę je oglądam na necie... Nie mogę się teraz doczekac aż przyjdzie! Ale wyślą dopiero w piątek, więc będę czekac prawie cały tydzień......:dry:

Majeczka - cudeńka :-):tak: A te długie skarpetusie...Fajna rzecz, nigdzie takich nie widziałam.....

Kicia - ja też czytałam, że kokos dla niemowlęcia do ok 6miesiąca, a potem gryka

kkasiulka- śliczne łóżeczko:tak: fajnie, że mąż z taką ochotą pomaga ci w zakupach:tak:

majeczko- śliczne ciuszki:tak:

co do karmienia- julcia na piersi była przez prawie rok i przez ten czas ani razu mi nie chorowała (z resztą przez kolejnych pare miesięcy również). nie wiem czy to zasługa karmienia, czy nie... w każdym razie chciałabym w to wierzyć:)
no i poza tym, jak piszecie- karmienie piersią jest mega wygodne:tak::tak:

my mamy materac pianka-gryka-kokos i od urodzenia julcia śpi na stronie gryka:)

No to ja się też pochwalę:
p1010162rj0.png

p1010163tm9.png

reklama
Majeczka super spiworek ja mam 1 na początek i drugi na pózniej, ale chyba dokupie jeszcze jednen na początek. A torby do wozka nie umiem znaleźć

Do góry