reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

kasia- a możesz wkleić link do tego łóżeczka i barierki???

anaklim- śliczny kocyk w pięknym kolorze:-)

aniam- no ty to ubranek masz full... ja myślałam, że mam dużo, ale przy tobie... hehe niebardzo:-p

sanya- ja dla siebie tez prawie nic nie mam:baffled: więc jak tylko moje plecy lepiej się poczują mogę ruszać na zakupy:tak:

karina- u nas foczka się sie sprawdziła:no:

dzwonił kurier z informacją, że jutro wózeczek będzie u mnie:tak:
czekam jeszcze na przesyłkę z allegro (smoczki, butelki i takie tam....) i pozostanie nam do zakupienia materac, wanienka, stelaż, przewijak i chyba będzie wsio:-)

reklama
Hej, hej kochane!!!!
Widze, ze zakupowe szalenstwo juz prawie zbliza sie ku koncowi........wszystko takie slodziutkie....miod na moja umeczona dusze....
u nas prawie tez........wozek juz czeka tylko na odebranie i musze dokupic materacyk do lozeczka.....
czekam tez z utesknieniem na moja walize, ktora ma lada dzien dojechac z belgii i zaczne w koncu prac i prasowac....
juz nie moge sie doczekac....
aaa no i oczywiscie spakowac siebie...mam wszystko, tylko czekam na ten transport.....
no i moge isc rodzic...
to pozdrowka kochane i do kiedys tam znowu...jak bede miala okazje znowu skorzystac u kogos z neta...:-):-)

Dziewczyny z Warszawy, nie wiecie gdzie w naszym miescie można kupic torbe do wózka z przegródkami? W necie nic nie moge znaleźć co by mi odpowiadało. Ja też dla siebie nic jeszcze nie mam, ale postaram sie to szybko nadrobic. :-)

Dziewczyny z Warszawy, nie wiecie gdzie w naszym miescie można kupic torbe do wózka z przegródkami? W necie nic nie moge znaleźć co by mi odpowiadało. Ja też dla siebie nic jeszcze nie mam, ale postaram sie to szybko nadrobic. :-)

To raczej problem toreb, które nie posiadaja przegródek :no:, beznadzieja :dry: nawet torba aventu ich nie posiada, aczkolwiek jest oddzielne miejsce na butelki i jakaś siateczka na brudne ubranka. Ale cała reszta i tak wala się po takiej torbie :no:

my mamy już "prawie wszystko"...przynajmniej dla Hani, co do mnie to koszule nadal czekają na zakup., jakies klapki tez by się przydały...

A w czym zamierzacie kapąc maleństwa???? w sensie kosmetyków ...., bo ja się zastanawiam nad Oliatum emulsja do kąpieli...

Ewa - miło że moja kuzynka ma dar do zakupów ubranek w wielkich ilościach.. ja tam nie płacze z tego powodu ..

Klajo - ja mam Jonsona ten płyn z pąpka do mycia , choc wszyscy mówia ze nie jest najlepszy , ale jak juz nabyłam to wytestuje , najwyżej kupie inny

A w czym zamierzacie kapąc maleństwa???? w sensie kosmetyków ...., bo ja się zastanawiam nad Oliatum emulsja do kąpieli...

klajo- oliatum jest spoko, ale... linomag również posiada serię kosmetyków do kąpieli (m.in. taką emulsję) która jest równie dobra (a wg mnie nawet lepsza) i o połowę tańsza:tak::tak:

Ja stawiam na oliatum albo wypróbuje ten linomag ale raczej nie codziennie, przynajmniej na początku. Do kąpieli będziemy używać najzwuklejszego mydełka bambino.:tak::tak:

reklama
Agata- co tam planujesz dla Marysi na urodziny? Bo to już za chwilke
Hulajnogę :tak::tak:, bardzo jej się podobają, już ma obiecaną :tak::tak:

Nie wiem tylko jak z imprezą bo moi rodzice akurat wyjeżdżają a nie chcę robić dwóch imprez i już czuję oddech teściowej w dniu urodzin Marii na co mam średną ochotę.:-p Tortu i tak nie będzie - muszą być wszyscy :-p albo tylko Maria i my - rodzice :-p

Za to siostra D. chciała kupić Marii samochód na baterie taki dla niej:baffled: - no wszystko fajnie ale nasze obecne mieszkanie ma 63 m2 i że niby gdzie mam je wstawić :confused:, przeprowadzimy sie w grudniu do domu to przecież też przed kwietniem nie wyciągniemy go .... no właśnie nie mamy miejsca na takie rzeczy :baffled:, w domu jeździć nie pozwolę:no:.
Pomysł jest może i ok ale jak będzie gdzie tym jeździć - ja tam betonowych ścieżek wokół domu nie chcę, na ulicy za nią ganiac nie będę :no:
Mam nadzieję, że nie kupiła tego auta jeszcze bo inaczej będzie trzymać je u siebie w pokoju :blink:

Do góry