reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
Mam nadzieje że udało mi się wkleić zdjęcia:-)

Załączniki

• DSC00199.JPG
    DSC00199.JPG
    79 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00200.JPG
    DSC00200.JPG
    72,9 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00201.JPG
    DSC00201.JPG
    67,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSC00202.JPG
    DSC00202.JPG
    66,9 KB · Wyświetleń: 29
Widze ze zakupy juz u niektorych calkiem porobione.

Ja juz mam prawie wszystko - oprocz wozka i kometykow.
Juz po powrocie kupilam wanienke ze stelazem, fotelik ze spiworkiem, pieluchy... Mam tylko nadzieje ze z wozkiem nie bedzie problemow - w koncu to model z tego roku i w czarnym kolorze... No i gondole planowalam kupic uzywana ale chyba bede musiala kupic nowa bo nic ladnego na allegro sie nie trafia:no:

No i musze jeszcze zamowic lezaczek i karuzelke.

Milo popatrzec na Wasze zdobycze - ja juz niestety nie naciesze sie zbytnio kupowaniem - wszystkiego mam w nadmiarze, szczegolnie ciuszkow, naciesze oko Waszymi zakupami.

Sanya - piekna fura - w moim stylu.:tak:

Kkasiulka- zakupy super, ale wozek mnie po prostu rozwala. Cudo:tak::-). Już nie mogę sie doczekać mojej Marity:tak:.

Karina-czułam, że Ci się spodoba:tak: -widzę śliczny nowy avatar cudo:-)
Ja też zostałam z malutką ilością zakupów, wczoraj kupiłam kocyk gruby do wózka, dzisiaj planuję jakąś pościel do wózka i może kupię część kosmetyków.. ale jest tak gorąco bleee... Póki co jadę oddać torbę do kaletnika bo mi się uszko naderwało:dry: i może pooglądamy kamerki cyfrowe bo jakoś mi się zachciało :-)
Kkasiulka-to ty już prawie gotowa jesteś!!!:-)

Anaklim-kocyk czaderski:-)

moniap - mam takie same trzy body jak Ty .. nabyte w tesco ..

Kkasiulka - slieczne rzeczy a wiesz co mnie najbardziej rozwaliło ... te małe buciki Nike .. ale to moje zboczenie zawodowe na punkcie butów :))..

Anaklim - super kocyk ..

Karina - no ja też kochana mam aż za dużo tego wszystkiego ..

Ewa się ostatnio śmiała jak była u mnie że tych spodni co mam dla małego to na 100% wszystkich małemu nie założe .. więc mi do kupienia tylko karuzela została.. no i pieluchy ... reszte już chyba mam ...

Dziewczyny - piękne to wszystko tak bardzo, że wszystko chciałabym mieć;) Tak mnie dziesiaj naszła refleksja, że gdybyśmy zebrały w jednym miejscu to co mamy, to byłby niezły sklep;-)

Anaklim- to zbierzmy;-) a za zarobione pieniądze urządzimy zlot wrześniówek ehhehe.

Ja muszę zakupić rzeczy dla siebie... mam tylko szlafrok i koszulinę jedną...
Położna dała listę, nawet jest po angielsku może chłopa wyślę?:-p:-)

reklama
Ja dzis dokupilam jeszcze foczke do wanienki ( ciekawe czy to sie sprawdza??? nigdy nie uzywalam ), butelke z Nuka... w koncu bedac w Arkadii trzeba bylo cos kupic;-))

Do góry