reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

reklama
no kicia, wtedy to juz faktycznie nie bedziecie mieć wyboru:-D:-D

ja do szpitalnej torby też jeszcze nie mam nic... jak wróce do wawy, trza bedzie o tym pomyśłeć:)

Ewa ja torby jeszcze nie pakuję ale po mału zbieram potrzebne manatki...podpaski,wkładki laktacyjne,majtaski poporodowe,kosmetyki,raczej wszystko dla siebie bo dla dziecka mam mieć tylko pampersy i chusteczki do pupy.No a ubranka na wyjście Adam mi dostarczy.
Będzie dobrze dziewczynki :)))

majeczka ja 11 sierpnia będę miała wszystko do torby:tak:

pokazujecie swoje nabytki, to i ja pokarze co stoi już u mnie w domciu
nadmienię tylko że kołyska jest robiona ręcznie a Gosieńka będzie 2 dzieckiem w niej śpiącym

sreberko kołyska pożyczona od koleżanki. to jej teść robił dla pierwszego wnuka, ale zanim skończył to wnuczek wyrósł i była dla jej synka:-D
myślę że mi posłuży tak do 7 miesiąca............

analkim gratuluję zakupu, kocyk musi być śliczny......

Matylda - kołyska urocza. Mój wózeczek też w odcieniu wrzosowo - różowym - mam nadzieję, że naszym dziewczynkom się nie odwidzi bycie płcią piękną bo co ja z tym wózeczkiem zrobię. Fajny ten Roan i faktycznie (tak jak mówiłaś) podobny do Inglesiny.
Anaklim - pokaż kocyk - musi być słodki.
A ja dzisiaj dostałam zamówiony rożek:
BECIK ROZEK Z USZTYWNIENIEM - MIS Z GASKA (397615811) - Aukcje internetowe Allegro
kolor pistacja

matylda - kołyska jest super- zawsze chciałam taka mieć -ale jakoś sie nie udało

artemida-
śliczny ten rożek

ja zamówiłam na allegro ale rozczarowałam sie jak przyszedł - kolor niekoniecznie fajny:baffled:

dzisiaj napaliłam się na większe zakupy typu łóżeczko, materacyk, pościel itd wybrałam tez super łózko dla Kubasa ale mąż sprowadził mnie na ziemie :wściekła/y: i po zakupach :dry::-(i dobrym humorze - oczywiście
on uważna ze 2 tyg to dużo czasu :dry: ja mam inne zdanie na ten temat

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry