reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ewa - no tak ale jak się widzi te wszystkie cudeńka to czasem człowiek dostaje " zaćmienia mózgu " ... to tak jak Ty dziś z tymi body .. a co tam bo ładne hi hi

reklama
Ewa- tak maxi-cosi cabrio jednak...:tak:

Klajo-ja Cię doskonale rozumiem, ja po moch ostatnich zakupach byłam szczęśliwa jak skowronek :-)

Ja usilnie czekam z praniem i prasowaniem na przyjazd mebli. Poza tym to chyba jednak trochę za wcześnie... jeszcze mam chyba te 50 dni jakby co :p

No tak i po pierwszych poważnych zakupach... no dobra drugich pierwsze było łóżeczko hihihi...

Dzisiaj Hania wzbogaciła sie o"
- wanienkę
- przewijak + frottowe nakrycie na przewijak (na razie x 2)
- pościel i jednak feratti (nawet przymierzylismy do łóżeczka - jak fajnie:-))
- do mnie: podkłady + podpaski do szpitala
- waciki do uszku dla Hani + szczoteczka do czesania włosków (cziekawe czy Hania będzie miała włoski:tak:)
No i kocyk prześliczny z Misiem grjaącym na bębnku... i to by było już wszystko...-

Dla Aniam 141: To jest wózek firmy BABYWELT MOON 3 pozdrawiam serdecznie
img-19092008011.jpg

Załączniki

• Obraz 030.jpg
    Obraz 030.jpg
    516,8 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 024.jpg
    Obraz 024.jpg
    490,1 KB · Wyświetleń: 23
Dziewczyny, chwaliłam sie juz na głównym, a tutaj Wam pokazę - kupiłam wózek - na żywo wyglada duzo lepiej ;-) Jest granatowy (na zdjęciu czarny) - taki klastyczny, dokładnie taki mi się marzył....

http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/19-sk.jpg

Zostały mi juz same pierdoły, typu podkłady poporodowe czy skarpetusie. Z 'grubszych' to posciel i kocyk i mam juz wszystko :-):-) Aaaaa......:dry: jeszcze łózeczko.....no przecież :-p;-) Na szczęscie sporo rzeczy mam od siostry typu fotelik do samochu, wanienke czy przewijak....

Prac i prasować przed sierpniem nie zamierzam...i tak sie zakurzy.... A po co robic dwa razy ;) ;p

Ostatnia edycja:
Kkasiulka- wózeczek śliczny i co najważniejsze masz go już fizycznie. Ja na swój muszę czekać jeszcze dwa tygodnie.

Nam do kupienia został fotelik samochodowy, maść na odparzenia itp. pierdółki.

No i zamierzam też też kupić lewatywę ENEMA do wykonania w warunkach domowych. Nie chcę, zeby wykonywano mi ten zabieg w szpitalu ( podobnie jak golenie), bo dla mnie to zbyt intymna sprawa. A poza tym chcę uniknąć " niespodzianki" podczas porodu.

KKasiulka, fajny ten wozek, a co to za firma? Ja sie wciaz wybieram na zakupy, ale wciaz mysle, ze jeszcze duuuzo czasu, dzisiaj rozmawialam z kolezanka kotra ma termin na poczatek sierpnia i jeszcze prawie nic nie ma.

Ida- odpowiem w imieniu Kkasiulki- to ROAN Marita. Moje Maleństwo tez bedzie sie takim rozbijać po polskich chodnikach:-D.

reklama
Do góry