reklama
Ewa- tak maxi-cosi cabrio jednak...
Klajo-ja Cię doskonale rozumiem, ja po moch ostatnich zakupach byłam szczęśliwa jak skowronek :-)
Ja usilnie czekam z praniem i prasowaniem na przyjazd mebli. Poza tym to chyba jednak trochę za wcześnie... jeszcze mam chyba te 50 dni jakby co
Klajo-ja Cię doskonale rozumiem, ja po moch ostatnich zakupach byłam szczęśliwa jak skowronek :-)
Ja usilnie czekam z praniem i prasowaniem na przyjazd mebli. Poza tym to chyba jednak trochę za wcześnie... jeszcze mam chyba te 50 dni jakby co
No tak i po pierwszych poważnych zakupach... no dobra drugich pierwsze było łóżeczko hihihi...
Dzisiaj Hania wzbogaciła sie o"
- wanienkę
- przewijak + frottowe nakrycie na przewijak (na razie x 2)
- pościel i jednak feratti (nawet przymierzylismy do łóżeczka - jak fajnie:-))
- do mnie: podkłady + podpaski do szpitala
- waciki do uszku dla Hani + szczoteczka do czesania włosków (cziekawe czy Hania będzie miała włoski)
No i kocyk prześliczny z Misiem grjaącym na bębnku... i to by było już wszystko...-
Dzisiaj Hania wzbogaciła sie o"
- wanienkę
- przewijak + frottowe nakrycie na przewijak (na razie x 2)
- pościel i jednak feratti (nawet przymierzylismy do łóżeczka - jak fajnie:-))
- do mnie: podkłady + podpaski do szpitala
- waciki do uszku dla Hani + szczoteczka do czesania włosków (cziekawe czy Hania będzie miała włoski)
No i kocyk prześliczny z Misiem grjaącym na bębnku... i to by było już wszystko...-
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Dziewczyny, chwaliłam sie juz na głównym, a tutaj Wam pokazę - kupiłam wózek - na żywo wyglada duzo lepiej ;-) Jest granatowy (na zdjęciu czarny) - taki klastyczny, dokładnie taki mi się marzył....
http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/19-sk.jpg
Zostały mi juz same pierdoły, typu podkłady poporodowe czy skarpetusie. Z 'grubszych' to posciel i kocyk i mam juz wszystko :-):-) Aaaaa...... jeszcze łózeczko.....no przecież ;-) Na szczęscie sporo rzeczy mam od siostry typu fotelik do samochu, wanienke czy przewijak....
Prac i prasować przed sierpniem nie zamierzam...i tak sie zakurzy.... A po co robic dwa razy ;p
http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/marita/19-sk.jpg
Zostały mi juz same pierdoły, typu podkłady poporodowe czy skarpetusie. Z 'grubszych' to posciel i kocyk i mam juz wszystko :-):-) Aaaaa...... jeszcze łózeczko.....no przecież ;-) Na szczęscie sporo rzeczy mam od siostry typu fotelik do samochu, wanienke czy przewijak....
Prac i prasować przed sierpniem nie zamierzam...i tak sie zakurzy.... A po co robic dwa razy ;p
Ostatnia edycja:
kama32
Wrześniowe mamy'08
Kkasiulka- wózeczek śliczny i co najważniejsze masz go już fizycznie. Ja na swój muszę czekać jeszcze dwa tygodnie.
Nam do kupienia został fotelik samochodowy, maść na odparzenia itp. pierdółki.
No i zamierzam też też kupić lewatywę ENEMA do wykonania w warunkach domowych. Nie chcę, zeby wykonywano mi ten zabieg w szpitalu ( podobnie jak golenie), bo dla mnie to zbyt intymna sprawa. A poza tym chcę uniknąć " niespodzianki" podczas porodu.
Nam do kupienia został fotelik samochodowy, maść na odparzenia itp. pierdółki.
No i zamierzam też też kupić lewatywę ENEMA do wykonania w warunkach domowych. Nie chcę, zeby wykonywano mi ten zabieg w szpitalu ( podobnie jak golenie), bo dla mnie to zbyt intymna sprawa. A poza tym chcę uniknąć " niespodzianki" podczas porodu.
KKasiulka, fajny ten wozek, a co to za firma? Ja sie wciaz wybieram na zakupy, ale wciaz mysle, ze jeszcze duuuzo czasu, dzisiaj rozmawialam z kolezanka kotra ma termin na poczatek sierpnia i jeszcze prawie nic nie ma.
reklama
Podziel się: