reklama
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
dziewczyny - mam pytanie. Czy wklejałyście gdzieś tu, na tym wątku liste zakupów? Bo ja cały czas myślę, że czegos nie zapisałam....że czegoś ważnego mi brakuje....
A
aOLA
Gość
hej
po pierwsze gratuluje przyszłym mamą a po drugie..mam coś na handelek;-)
1. gondolka do wózka MUTSY (beżowa w bardzo dobrym stanie za bardzo mało kaski-cena do obgadania-zdjęcia na maila)
2.zestaw ubranek dla córci 62-68 w większości H&M (aukcje mogę zakończyć wcześniej) prawie wszystko kupione w Holandii
zestaw dla niej jesień H&M BCM 62-68 GRATISY (400439575) - Aukcje internetowe Allegro
zainteresowane mamuśki proszę o kontakt na PW lub gg 4470823 Ola
po pierwsze gratuluje przyszłym mamą a po drugie..mam coś na handelek;-)
1. gondolka do wózka MUTSY (beżowa w bardzo dobrym stanie za bardzo mało kaski-cena do obgadania-zdjęcia na maila)
2.zestaw ubranek dla córci 62-68 w większości H&M (aukcje mogę zakończyć wcześniej) prawie wszystko kupione w Holandii
zestaw dla niej jesień H&M BCM 62-68 GRATISY (400439575) - Aukcje internetowe Allegro
zainteresowane mamuśki proszę o kontakt na PW lub gg 4470823 Ola
Dlaczego zdecydowałam się na ten głupi wózek....
Na kolor który chciałam nie mam szans, teraz muszę wybierać między team white a college ice blue ale dopiero JUTRO się dowiem czy te kolory są czy nie
Już nie mam siły powaga
Jak się wkurzę to wogóle zmienię zdanie i kupię inny
Jest lista na początku laski, pamiętam, że któraś z nas ją umieszczała (ja też min....)
A przypomniało mi się, że jak już tak blisko porodu to polecę Wam coś na po porodzie:
Pierwszy rok życia dziecka. A. Eisenberg, H. Murkoff, S. Hathaway ...
Świetna książka, ja znalazłam w niej odpowiedzi prawie na wszystkie pytania dotyczące potrzeb i rozwoju dziecka. I teraz też będę z niej korzystać Bo już pozapominałam co nieco....
Sanya - nie łam się i nie rezygnuj, jest wielu dystrybutorów!
A przypomniało mi się, że jak już tak blisko porodu to polecę Wam coś na po porodzie:
Świetna książka, ja znalazłam w niej odpowiedzi prawie na wszystkie pytania dotyczące potrzeb i rozwoju dziecka. I teraz też będę z niej korzystać Bo już pozapominałam co nieco....
Sanya - nie łam się i nie rezygnuj, jest wielu dystrybutorów!
Jest lista na początku laski, pamiętam, że któraś z nas ją umieszczała (ja też min....)
Maaam maaam:-) kupiłam jak tylko zaczął się II trymestr, bo właśnie kończę tą o ciąży i drugą z BabyCentre.uk też liczę na to,że wiele rzeczy mi rozjaśni w mojej makówce
Tego wózka tylko jeden na Polskę... on się lubuje w "żywych " kolorkach typu czerń, wściekły róż tudzież ciemna zieleńSanya - nie łam się i nie rezygnuj, jest wielu dystrybutorów!
A tam- nie będę się nakręcać, beczeć mi się chciało jak mi zaczęli pokazywać aktualne próbniki, bo nic dla dziewczyn... ale jeśli jutro mi powiedzą ,że żadnego z alternatywnych kolorów nie mają i żebym sobie skomponowała gondolę inną, spacerówkę inną i fotelik maxi-cosi to pójdę tam i nie ręczę za siebie
Zaczynam mieć jazdy związane z tym wózkiem patrzę na niego a w głowie mi huczy:" If i ain't got you..."
tampeza
Wrześniowe mamy'08
Mi sie wydaje ze juz wszystko mam dla maluszka, ubranka oczywiscie zostaja po starszej, wozek mam podwojny i teraz tylko dokupilam kolyske. Do 6 miesiecy powinna wystarczec, a potem mysle zeby malej kupic jakies wieksze lozeczko, a dzidzia pojdzie do jej lozeczka.
Jeszcze tylko czeka mnie troche zakupow z kosmetykow itd
Jeszcze tylko czeka mnie troche zakupow z kosmetykow itd
reklama
Powiem krótko jak to ja: prze*rane!!!Maaam maaam:-) kupiłam jak tylko zaczął się II trymestr, bo właśnie kończę tą o ciąży
Czyli "w oczekiwaniu na dziecko" też dobra
Tego wózka tylko jeden na Polskę... on się lubuje w "żywych " kolorkach typu czerń, wściekły róż tudzież ciemna zieleń
Podziel się: