reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Kasia_z Agata Klajo - swietne pomysły.
Ewa - mam pytanko gdzies Ty dorwała telefon do tego sprzedawcy bo mi na maila nie odpisał:-(

reklama
dziewczyny - mam pytanie. Czy wklejałyście gdzieś tu, na tym wątku liste zakupów? Bo ja cały czas myślę, że czegos nie zapisałam....że czegoś ważnego mi brakuje....:sorry2:

Kkasiulka Ja nie zauważyłam żadnej listy.
Ewa już znalazłam ślepa chyba jestem jade w sobote ogladać sprzedawca mówi że ma go rozłozonego i mozna odebrać i zdecydować na miejscu.

hej
po pierwsze gratuluje przyszłym mamą a po drugie..mam coś na handelek;-)
1. gondolka do wózka MUTSY (beżowa w bardzo dobrym stanie za bardzo mało kaski-cena do obgadania-zdjęcia na maila)
2.zestaw ubranek dla córci 62-68 w większości H&M (aukcje mogę zakończyć wcześniej) prawie wszystko kupione w Holandii
zestaw dla niej jesień H&M BCM 62-68 GRATISY (400439575) - Aukcje internetowe Allegro

zainteresowane mamuśki proszę o kontakt na PW lub gg 4470823 Ola

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dlaczego zdecydowałam się na ten głupi wózek....
Na kolor który chciałam nie mam szans, teraz muszę wybierać między team white a college ice blue ale dopiero JUTRO się dowiem czy te kolory są czy nie:no:

Już nie mam siły powaga:baffled:
Jak się wkurzę to wogóle zmienię zdanie i kupię inny :-p

Jest lista na początku laski, pamiętam, że któraś z nas ją umieszczała (ja też min....)
A przypomniało mi się, że jak już tak blisko porodu to polecę Wam coś na po porodzie:
Pierwszy rok życia dziecka. A. Eisenberg, H. Murkoff, S. Hathaway ...

Świetna książka, ja znalazłam w niej odpowiedzi prawie na wszystkie pytania dotyczące potrzeb i rozwoju dziecka. I teraz też będę z niej korzystać;) Bo już pozapominałam co nieco....

Sanya - nie łam się i nie rezygnuj, jest wielu dystrybutorów!

Jest lista na początku laski, pamiętam, że któraś z nas ją umieszczała (ja też min....)
A przypomniało mi się, że jak już tak blisko porodu to polecę Wam coś na po porodzie:
Pierwszy rok życia dziecka. A. Eisenberg, H. Murkoff, S. Hathaway ...

Maaam maaam:-) kupiłam jak tylko zaczął się II trymestr, bo właśnie kończę tą o ciąży:tak: i drugą z BabyCentre.uk też liczę na to,że wiele rzeczy mi rozjaśni w mojej makówce:-p

Sanya - nie łam się i nie rezygnuj, jest wielu dystrybutorów!
Tego wózka tylko jeden na Polskę... on się lubuje w "żywych " kolorkach typu czerń, wściekły róż tudzież ciemna zieleń:baffled::szok:
A tam- nie będę się nakręcać, beczeć mi się chciało jak mi zaczęli pokazywać aktualne próbniki, bo nic dla dziewczyn... ale jeśli jutro mi powiedzą ,że żadnego z alternatywnych kolorów nie mają i żebym sobie skomponowała gondolę inną, spacerówkę inną i fotelik maxi-cosi to pójdę tam i nie ręczę za siebie:cool2:

Zaczynam mieć jazdy związane z tym wózkiem patrzę na niego a w głowie mi huczy:" If i ain't got you..."

Mi sie wydaje ze juz wszystko mam dla maluszka, ubranka oczywiscie zostaja po starszej, wozek mam podwojny i teraz tylko dokupilam kolyske. Do 6 miesiecy powinna wystarczec, a potem mysle zeby malej kupic jakies wieksze lozeczko, a dzidzia pojdzie do jej lozeczka.
Jeszcze tylko czeka mnie troche zakupow z kosmetykow itd

reklama
Maaam maaam:-) kupiłam jak tylko zaczął się II trymestr, bo właśnie kończę tą o ciąży:tak:
Czyli "w oczekiwaniu na dziecko" też dobra:tak:
Tego wózka tylko jeden na Polskę... on się lubuje w "żywych " kolorkach typu czerń, wściekły róż tudzież ciemna zieleń:baffled::szok:
Powiem krótko jak to ja: prze*rane!!!

Do góry