reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maluszka, przydatne adresy i nie tylko

Ewa a wózke kupujes na allegro, czy w sklepie:):):)

na allegro:tak::tak:
dzwoniłam przed chwilą do sprzedawcy z zapytaniem o ten kolor i powiedział mi, że to model (ten który wkleiłam) z 2007 roku- ale mi to nie przeszkadza:-) wręcz przeciwnie bardzo mi się podoba:)

od razu też zadałam pytanie czym się różni model 2007 od 2008 i:
ten z 2007 roku posiada system umożliwiający zmianę koloru tapicerki, czego w 2008 już nie ma. 2008 rok za to ma za to lepszy fotelik samochodowy -strata (posiada płynną regulacje oparcia), a 2007 - rebel i oto cała różnica... no i cena oczywiście:-) ten z 2007 jest tańszy o ok 300 zł:-)
acha... i w obu przypadkach istnieje możliwość zainstalowania w samochodzie gondoli, co może się super sprawdzić podczas dłuższych podróży:tak::tak: co z racji naszych częstych wyjazdów do teściów bardzo mnie ucieszyło:-)

reklama
Ewa - super , że decyzja juz podjęta..., jak pisałam na ogolnym czekam na wieści jak sie wózek prowadzi...bo ja tylko specerówkę kupuję. Gondola juz czeka na strychu, jak dla super sprawdzona emaljunga , a że troche podeszła w latach - powiem tak : wyglada jakby własnie wyjechała ze sklepu:-)

w sobotę kupiłam Hani, w cepeli drewnianego anioła a właściwie głowę anioła z ogromnymi skrzydłami , z napisem Aniele Boży stróżu mój...i wszystko malowane na drewnie, jest po prostu sliczny, własnie powieśiłam go nad łóżeczkiem...:-D

Moja starsza córcia ma obrazek z aniołem strzegącym dzieciaków. Obrazek dostałam od dziadków na 4 urodziny. Mam do niego sentyment i teraz wisi nad łóżeczkiem córci.

Ja myślałam o takich kaflach, żeby zawiesić w pokoju nad drzwiami dziwczynek, ale to już do nowego domu
http://www.kafelart.pl/kafleanioly.html

Moje dziecko i bez odkurzacza nie pozwalało uzywać fridy, była masa płaczu co dawało porządany efekt - wszystko wychodziło samo :sorry2:, ale nie polecam tej metody :-p

Ewa - pewnie lżej na duszy co?

Ja dziś byłam w calineczce i odebrałam fotelik dla Marii, zakupy dla maluszka, odberanie wózka i łóżeczka już po powrocie z wakacji czyli w sierpniu :tak::tak:

Ale jesteście zaawansowane zakupowo, podziwiam :-)
Ja nic jeszcze nie ruszyłam, jakoś mi się wydaje że jezcze kupa czasu. pewnie na początku września zacznę prać i kupować rzeczy.
Agata, śliczne klimatyczne kafle z aniołkami :-)
A propos wystroju my mamy naklejki z fidoo.pl - są całkiem śmiechowe. Piotruś bardzo lubi :happy2: Aniołkowe obrazki też mamy - z chrztu dostaliśmy jako prezenty.

boskie... ehhh jak już się nie mogę doczekać naszego domku:)

Ewa - pewnie lżej na duszy co?
oj tak, bardzo:-):-)

w sobotę kupiłam Hani, w cepeli drewnianego anioła a właściwie głowę anioła z ogromnymi skrzydłami , z napisem Aniele Boży stróżu mój...i wszystko malowane na drewnie, jest po prostu sliczny, własnie powieśiłam go nad łóżeczkiem...:-D

klajo, chyba ściągnę od ciebie pomysła:cool2::-p

ja zamówię takiego anioła nad łóżeczko w pracowni osób niepełnosprawnych. cuda robią i za małe pieniądze...............
Mateo ma u siebie w pokoju 2 stojące, gliniane.

reklama
Do góry