reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

A ja właśnie znalazłam w necie taką opinie o tej książce Tracy Hogg :-(
"Absolutnie nie polecem tej książki. Próbowaliśmy się dostosować do zaleceń znajdujących się w niej i nasze dziecko chodziło tak naprawdę cały czas głodne - przez co bardzo nerwowe i płaczące. Jest to moim zdaniem absolutnie nieludzki i bzdurny sposób wychowania dziecka, w szczególności noworodka!. Nasza sąsiadka też próbowała sie stosować do zaleceń tej ksiąki i do dziś tego żałuje. Jak sama mówi, ma bardzo nerwowe dziecko. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

reklama
żyrafko - wiele mamuś poleca pieluchy tetrowe, mówiąc o ich niezawodności i uniwersalności! przydają się też również jako mini kocyk latem, można nim okryć w wózku dziecko, wycierać buźkę dzidzi po jedzeniu, podkładać pod pupkę jak się przewija, zawiązać na główce jako chusteczkę itd.
Wiele mam mówi, że warto ich mieć ok.10 sztuk, a nawet więcej.
Ja też chcę sobie je kupić. A wiecie, że ja na allegro jeszcze nic nie kupiłam! muszę się troszku rozejrzeć tam.:cool2:

kurcze nie wiem co sadzic o tej ksiazce,ale ja sie skusze.

Myszko przegladałas komentarze negatywne tego sprzedajace-ja sie waham i chyba na razie nie kupie od niego poczekam na meza,on lepiej sie zna na sprawach allegrowskich.Szkoda bo kilka rzeczy sobie wybrałam,a jesli chodzi o pieluszki flaneloweok to juz wiem dzieki za info.:tak::-D

tak, czytalam o nim. Zobaczymy :-) Kupilam sporo rzeczy u niego ale takich tanszych raczej wiec jak strace to trudno ;-)
Do ksiazki tez podejde troche z przymruzeniem oka, bo przeciez nie wszystko co pisza musi sie potwierdzic w praktyce ;-)

Też zastanawiałam się nad kupowaniem u niego, ale mężowi się coś niespodobało i kazał szukać dalej. Stwierdził, że z negatywów i neutralów wynika, iż u tego pana w ostatnim czasie szwankuje kontakt i wysyłka.

co do "Języka niemowląt" to mam w wersji elektronicznej, tzn. z neta i jeszcze jedną fajną o zasypianiu, jak któraś chce to mogę przesłać
A co do "łatwego planu" niektórym może pomóc ale wiadomo, że różne są dzieci a i każda mamusia ma swoje metody przecież

Mamooli jesli to Ci nie sprawi kłopotu to ja jestem chetna,zebys mi przesłała-"Język niemowlat".Poki co zadowole sie wersja elektroniczna:tak:,a nie wykluczone ze juz tak pozostanie.

reklama
Ale jaja :-D Wanienka sie nie miesci do mojej duzej wanny w lazience :-D Nie przypuszczalam ze tak moze byc i nie wpadlam na pomysl zeby moaj wymierzyc :-D Trudno - bedziemy kladli bokiem :eek:

Co do tego sprzedawcy to powiem Wam jak dostane rzeczy, albo faktycznie szukajcie kogos innego (jakiegos super sprzedawcy) kto bedzie mial ten sam asortyment :-)

Do góry