reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

A ja właśnie znalazłam w necie taką opinie o tej książce Tracy Hogg :-(
"Absolutnie nie polecem tej książki. Próbowaliśmy się dostosować do zaleceń znajdujących się w niej i nasze dziecko chodziło tak naprawdę cały czas głodne - przez co bardzo nerwowe i płaczące. Jest to moim zdaniem absolutnie nieludzki i bzdurny sposób wychowania dziecka, w szczególności noworodka!. Nasza sąsiadka też próbowała sie stosować do zaleceń tej ksiąki i do dziś tego żałuje. Jak sama mówi, ma bardzo nerwowe dziecko. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

reklama
żyrafko - wiele mamuś poleca pieluchy tetrowe, mówiąc o ich niezawodności i uniwersalności! przydają się też również jako mini kocyk latem, można nim okryć w wózku dziecko, wycierać buźkę dzidzi po jedzeniu, podkładać pod pupkę jak się przewija, zawiązać na główce jako chusteczkę itd.
Wiele mam mówi, że warto ich mieć ok.10 sztuk, a nawet więcej.
Ja też chcę sobie je kupić. A wiecie, że ja na allegro jeszcze nic nie kupiłam! muszę się troszku rozejrzeć tam.:cool2:

kurcze nie wiem co sadzic o tej ksiazce,ale ja sie skusze.

Myszko przegladałas komentarze negatywne tego sprzedajace-ja sie waham i chyba na razie nie kupie od niego poczekam na meza,on lepiej sie zna na sprawach allegrowskich.Szkoda bo kilka rzeczy sobie wybrałam,a jesli chodzi o pieluszki flaneloweok to juz wiem dzieki za info.:tak::-D

tak, czytalam o nim. Zobaczymy :-) Kupilam sporo rzeczy u niego ale takich tanszych raczej wiec jak strace to trudno ;-)
Do ksiazki tez podejde troche z przymruzeniem oka, bo przeciez nie wszystko co pisza musi sie potwierdzic w praktyce ;-)

Też zastanawiałam się nad kupowaniem u niego, ale mężowi się coś niespodobało i kazał szukać dalej. Stwierdził, że z negatywów i neutralów wynika, iż u tego pana w ostatnim czasie szwankuje kontakt i wysyłka.

co do "Języka niemowląt" to mam w wersji elektronicznej, tzn. z neta i jeszcze jedną fajną o zasypianiu, jak któraś chce to mogę przesłać
A co do "łatwego planu" niektórym może pomóc ale wiadomo, że różne są dzieci a i każda mamusia ma swoje metody przecież

Mamooli jesli to Ci nie sprawi kłopotu to ja jestem chetna,zebys mi przesłała-"Język niemowlat".Poki co zadowole sie wersja elektroniczna:tak:,a nie wykluczone ze juz tak pozostanie.

reklama
Ale jaja :-D Wanienka sie nie miesci do mojej duzej wanny w lazience :-D Nie przypuszczalam ze tak moze byc i nie wpadlam na pomysl zeby moaj wymierzyc :-D Trudno - bedziemy kladli bokiem :eek:

Co do tego sprzedawcy to powiem Wam jak dostane rzeczy, albo faktycznie szukajcie kogos innego (jakiegos super sprzedawcy) kto bedzie mial ten sam asortyment :-)

Do góry