reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

reklama
dziewczyny, kiedy ja sie wylecze z zakupów na allegro? :no:
jestem juz chyba uzależniona od polowań:-D...
ciągle coś , jak nie ciuszki to zabawki...
zawsze jakaś okazja, chyba muszę poszukać jakiegoś
"klubu AA - anonimowych allegrowiczów" i czas się już może leczyć...:szok::szok::szok:

a propo bonusów ze szpitala ja dostałam niebieskie pudełko, a wczoraj zadzwoniła do mnie jakaś kobita z ubezpieczenia. Chcą się z nami spotkać, żeby zaproponować " zabezpieczenie na przyszłość dla Zuzi":-p:dry:

ja osobiście gnam gdzie pieprz rośnie wszelkaich "proponujących" cokolwiek,
jak czegoś potrzebuje to staram się sama znależć ewentualnie wtedy "wzywam pomoc"
zwykle tacy proponują złote góry a potem tylko zmartwienia,
ostatnio mąż miał problem z wypłatą głupiego ubezpieczenia z PZU za urodzenia dziecka... a polise płaci od lat...

reklama
Ja kupiłam leżaczek bujaczek FP i na tym mały narazie je, natomiast później myślę o nie hustajacym sie krzesłku bo jak sie tak tylko pozniej nauczy jesc to co wtedy...
Jedzenie bedzie sie kojarzylo z bujaniem jeszcze usnie przy talerzu ;)

Pozdrawiam

Do góry