reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

reklama
Ja narazie o spacerówce nie mam co mażyć,bo nie będe miała do półówy wiosny gdzie nią wyjechać:-(Jeśli chodzi o pampersy to my od początku Happy używamy.Miałam Pampersy jedną paczuszke jak Oli się urodził ale tak mu się w nich tyłeczek odparzał że zrezygnowałam z nich.Co do husteczek również urzywamy happy.Ostatnio z braku husteczek happy kupiłam husteczki z pampersa(innych nie było w lewiatanie)no i mam problem bo tyłek czerwony z krostkami Oliemu się zrobił:-(No i prawie pełna paczka leży.
Moja znajoma z braku kasy kupiła pampersy Hagis i jej mała wylądowała aż w szpitalu bo pupci nie dała rady doprowadzić smam do normalnego stanu.

A ja wczoraj zobaczyłam tę i się zakochałam WÓZEK JANE NOMAD - AIR ,J-01 ACTVE, KOL 2009 (934235224) - Aukcje internetowe Allegro Waży 6,5 kg i ma bardzo wygodne i szerokie siedzisko Jest świetna jedyny mankament to cena.........

wózeczek super ale cena...

ja tez rozglądam się za czymś nowym , bo o ile z gondoli byłam bardzo zadowolona to spacerówka jest do dupy

my zaopatrzylismy sie dzisiaj w ok.330 sztuk pampersów i na razie o nich nie myslę:-D, ale z dady też byłam zadowolona a jaka jest cena tych z lidla?

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie ja też oglądałam SLAPI ale ma fatalne opinie. Ja również szukam spacerówki, ale musi być naprawdę lekka i porządna- a te dwie cechy razem- niestety ciężko odnaleźć. Owszem wózki Jane są świetne, ale cena spacerówki ze śpiworkiem to cena ok 2 tysięcy więc.......
Pokażę Wam moje typy:
1. Wózek ZOOPER WALTZ 7,7 kg+FOLIA+TACKA+OKRYCIE+KUR (932371761) - Aukcje internetowe Allegro
2. CHIPOLINO WOZEK SPACEROWY RAPIDO+TORBA+OKRYCIE+FOL (933831377) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj nawet pojechaliśmy do Wrocławia, ale żadnego z nich nie było, fajne są jeszcze te spacerówki, tylko mają mały kosz na zakupy więc u mnie odpada ;-) Ale ogóle są bardzo miękkie i mega lekkie Wózek MAGIC 4 ESPIRO 2010 +OKRYCIE +KURIER (923657100) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry