dzieki dziewczyny w takim razie slapi u mnie tez odpada szkoda bo wyglad m ldny no ale co z tego jak funkcjonalnosc slaba. eh nigdy bym wczesniej nie pomyslala ze wybor wozka to taka ciezka sprawa ja szukam czegos niedrogiego widzialam super spacerowki ale w cenach tysiac dwa tysiace na taki mnie nie stac. chcialabym tez zeby te kola mial wieksze i pojedyncze a u wiekszosci spacerowek sa male lub podwojne
reklama
henrietta5
Fanka BB :)
Monia mnie podoba sie bardziej ten pierwszy
mi tez on jakos tak wpadl w oko jak ogladalam calkiem zgrabnyMonia mnie podoba sie bardziej ten pierwszy
Witam.
Fajne te spacerowki.My jak narazie nie myslimy nad nowa spacerowka gdyz mamy taka :
CHICCO SPACERÓWKA ENJOY EVOLUTION, KOLOR TOPAZIO (935424399) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne te spacerowki.My jak narazie nie myslimy nad nowa spacerowka gdyz mamy taka :
CHICCO SPACERÓWKA ENJOY EVOLUTION, KOLOR TOPAZIO (935424399) - Aukcje internetowe Allegro
henrietta5
a ja nie mam pojęcia co kupić, siostra kupiła coneco yuupi, jakies nowe, ale skrzypi po 3 dniach i jakaś taka sztywna , właściwie to potrzeba mi czegos małego i szybko składającego sie , bo to tylko do auta na zakupy czy jakis wypad
mi kuzynka polecila firme chicco mowi ze swietnie sie prowadzi te wozki. a tak jeszcze schodzac troche z wozeczkow macie juz krzeselka do karmienia? czym sie kierujecie przy wyborze?ja sobie wczoraj upatrzylam fajne Krzesełko ALICE COSMO 3 RT firmy ARTI NOWE KOLORY (938702050) - Aukcje internetowe Allegro
Natalka miala spacerowke chico,polecam,fajna ,lekka ,szybko sie sklada,rozklada i zajmuje malo miejsca w bagazniku
A krzeselko do jedzenia kupimy po powrocie z Pl czyli w maju... i jeszcze nie mam pojecia czym sie bede kierowac.. zeby mialo pasy i bylo stabilne,to chyba najwazniejsze.
A krzeselko do jedzenia kupimy po powrocie z Pl czyli w maju... i jeszcze nie mam pojecia czym sie bede kierowac.. zeby mialo pasy i bylo stabilne,to chyba najwazniejsze.
Olis tez mial spacerowke chicco:-) Mielismy ja sprzedac ale na szczescie zostawilismy i Adi bedzie mial jak znalazl:-)
Co do krzeselka to nie mamy narazie, jakos nie moge sie na nic zdecydowac...pasy to podstawa, powinien byc regulowany blat-zeby dziecko nie mialo za blisko albo za daleko brzuszka, wazna jest regulacja do wzrostu wagi;-)
Co do krzeselka to nie mamy narazie, jakos nie moge sie na nic zdecydowac...pasy to podstawa, powinien byc regulowany blat-zeby dziecko nie mialo za blisko albo za daleko brzuszka, wazna jest regulacja do wzrostu wagi;-)
Moniczkaleg83
Zamówiłam zooper waltz- chociaż nie widziałam go na żywo to ma dość pozytywne opinie, teraz czekam na dostawę
. Zastanawiam się również nad fotelikiem bo nogi Gabi ma już na siedzeniu i demonstruje, że jej nie wygodnie...
reklama
eli88
dziewczyny mimo iż nie kupujemy na razie spacerówki to przeglądam na allegro od czasu do czasu co nowego w wózkowym świecie, bo moja mama chce kupić spacerówkę lekką dla Hani ale do siebie do domu bo wkurza ją nasz duży wózek haha no i znalazłam dość siekawy wózeczek i na prawde niedrogi... waży 4kg wygląda dość estetycznie i cena zdaje się nie być wygórowana... PARASOLKA 4kg wózek SMARTI - 4 kolory + Gratisy (937462052) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: