reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

mi sie jakos nie podobaja te nowoczesne wozki np firmy MUTSY jak dla mnie przekombinowane wygladaja dosc komicznie i chocby niewiem jak zachwalane nie posadzilabym w czyms takim swojego dziecka kwestia gustu dla mnie sa okropne ...ja mam wozek coneco toledo jak na gondolke nie narzekam wozek prowadzi mi sie bardzo dobrze mala juz na styk w niej zobaczymy jak dlugo jeszcze pojezdzii trzeba bedzie na spacerowke przejsc. to jest ozek wielofunkcyny. wiec zobacze jak sie spacerowka sprawdzi mam nadzieje ze dobrze i nie bedzie zbyt ciezko bo nie cierpie tych spacerowek parasolek niby lekkie fajne ale prowadzi sie okropnie na tych malych koleczkach i wogole caly sie telepie wiec chyba pomecze sie jak cos z ciezarkiem hehe :-p

reklama
Te wózki Mutsy jakoś do mnie nie przemawiają, natomiast te Quinny jak najbardziej :-) Kupując wózek zastanawiałam się właśnie między tym Quinny, Maxi Cossi Mura3, a tym moim Peg Pegero, no i po długim namyśle wybrałam mój. Potem jak mała podrośnie kupię jakąś spacerówkę "parasolkę" tak na jakieś wypady.

my probowalismy jakos w zeszlym tygodniu przesiasc sie na spacerowke ale F cos chyba nie lubi....az sie boje co to bedzie bo w gondoli sie nie miesci juz...musi byc w pol siedzaco wtedy glowka wystaje i nozki si ejakos mieszcza....ale jak takie mrozy to jakos tak serca nie mam....i boje sie przed szczepieniem.......
a tak bym juz chciala spacerowke:)

A mi Mutsy i owszem się podobają:tak: Ale cena z kosmosu, no i gondole mają małe, więc odpadły u nas. Mury też nas kusiły, no a Quinny za małe kółka jak dla nas mają, szukalismy z 4 kołami pompowanymi, no i znaleźliśmy wózek dla nas idealny X-Lander XA, o taki mamy, gondola w kolorze grafit, a spacerówka w zieleni. A jeszcze do tego gondolkę mamy pożyczoną od mojej siostry, więc kupowalismy samą spacerówkę.
X-LANDER XA 08 OSTATNIE 3 SZTUKI (915781964) - Aukcje internetowe Allegro

enka e nie 15 kg, są różne modele przecież:tak: ja mam kupowany 4 lata temu, pewnie już takich nie produkują, ale 15 kg nie waży;-)

no fajne te wózki, ale cena też:tak:

no masz rację :-) oglądałam w necie inny model, później zobaczyłam że są i lekkie i muszę przyznać że fajne :-)

Zastanawiam się nad spacerówką Peg Perego Aria- czytałam na wielu forach i mają świetne opinie ponadto są leciutkie...a chicco mają b. dużo złych opinii więc chyba nie zaryzykuję

Minka fany ten xlander ja sie na poczatku zastanawialam miedzy xlanderem a coneco ale w koncu kupilam coneco toledo w w wersji spacerowej wyglada podobnie jak twoj

My mamy MAXI COSI MURA 4 i jestesmy bardzo zadowoleni - jedynie z gondolki mało korzystaliśmy, bo Maluch nie lubi na płasko leżeć - a teraz spacerówka cudo! :happy: To był chyba jeden z fajniejszych zakupów :happy: A kuzynka ma PEG PEREGO i tez jest bardzo zadowolona :-)

Kupiłam w zastępstwie pieluszek Dady pieluszki Bella Happy- szczerze mówiąc jestem z nich nawet bardziej zadowolona. Cena ok 30 zł, więc podobnie jak Dady. Ja je polecam!:tak:

reklama
Do góry