mi sie jakos nie podobaja te nowoczesne wozki np firmy MUTSY jak dla mnie przekombinowane wygladaja dosc komicznie i chocby niewiem jak zachwalane nie posadzilabym w czyms takim swojego dziecka kwestia gustu dla mnie sa okropne ...ja mam wozek coneco toledo jak na gondolke nie narzekam wozek prowadzi mi sie bardzo dobrze mala juz na styk w niej zobaczymy jak dlugo jeszcze pojezdzii trzeba bedzie na spacerowke przejsc. to jest ozek wielofunkcyny. wiec zobacze jak sie spacerowka sprawdzi mam nadzieje ze dobrze i nie bedzie zbyt ciezko bo nie cierpie tych spacerowek parasolek niby lekkie fajne ale prowadzi sie okropnie na tych malych koleczkach i wogole caly sie telepie wiec chyba pomecze sie jak cos z ciezarkiem hehe
reklama
Te wózki Mutsy jakoś do mnie nie przemawiają, natomiast te Quinny jak najbardziej :-) Kupując wózek zastanawiałam się właśnie między tym Quinny, Maxi Cossi Mura3, a tym moim Peg Pegero, no i po długim namyśle wybrałam mój. Potem jak mała podrośnie kupię jakąś spacerówkę "parasolkę" tak na jakieś wypady.
my probowalismy jakos w zeszlym tygodniu przesiasc sie na spacerowke ale F cos chyba nie lubi....az sie boje co to bedzie bo w gondoli sie nie miesci juz...musi byc w pol siedzaco wtedy glowka wystaje i nozki si ejakos mieszcza....ale jak takie mrozy to jakos tak serca nie mam....i boje sie przed szczepieniem.......
a tak bym juz chciala spacerowke
a tak bym juz chciala spacerowke
A mi Mutsy i owszem się podobają Ale cena z kosmosu, no i gondole mają małe, więc odpadły u nas. Mury też nas kusiły, no a Quinny za małe kółka jak dla nas mają, szukalismy z 4 kołami pompowanymi, no i znaleźliśmy wózek dla nas idealny X-Lander XA, o taki mamy, gondola w kolorze grafit, a spacerówka w zieleni. A jeszcze do tego gondolkę mamy pożyczoną od mojej siostry, więc kupowalismy samą spacerówkę.
X-LANDER XA 08 OSTATNIE 3 SZTUKI (915781964) - Aukcje internetowe Allegro
X-LANDER XA 08 OSTATNIE 3 SZTUKI (915781964) - Aukcje internetowe Allegro
enka75
mamuśka :)
enka e nie 15 kg, są różne modele przecież ja mam kupowany 4 lata temu, pewnie już takich nie produkują, ale 15 kg nie waży;-)
no fajne te wózki, ale cena też
no masz rację :-) oglądałam w necie inny model, później zobaczyłam że są i lekkie i muszę przyznać że fajne :-)
1984klaudynka
Zaciekawiona BB
My mamy MAXI COSI MURA 4 i jestesmy bardzo zadowoleni - jedynie z gondolki mało korzystaliśmy, bo Maluch nie lubi na płasko leżeć - a teraz spacerówka cudo! To był chyba jeden z fajniejszych zakupów A kuzynka ma PEG PEREGO i tez jest bardzo zadowolona :-)
reklama
Moniczkaleg83
Fanka BB :)
A przetestowałam i Rossmann i Dada i Toujours- Lidl i Pampersy jednak na pierwszym miejscu Na drugim pieluszki z Lidla, a Dada jak dla mnie zupełnie za sztywne.
Podziel się: