reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

haha z tą Martyną to tak jak u mnie :-D Maż już zapowiedział że czy to będzie chłopiec czy dziewczynka on zbuduje mały gokard :eek: a ponieważ mój sam ma fioła na punkcie motoryzacji i sam bierze udział w wyścigach to już się do tej myśli przyzwyczajam że będzie naszą kruszynke do garażu ciągnął :tak: a z zakupów samochodowych to nasze dziecko jeszcze nie narodzone ale ma już swój rowerek :eek: Mąż remontuje swój z czasów dzieciństwa :-D

reklama
Capucino-to będzie miała Martyna mocną konkurencję:-D
Nasze dzieci wyślą ją na wcześniejszą emeryturę:-)

syla no tak ja to trochę tego jednak mam przynaje bez bicia hehehe :-D

Capucino to Ty tak miałaś jak ja, kupowałam już od października, jakies pierółki, jak skarpetki czy pierwsze 2 pary śpioszków... A teraz to mam już 95% całej wyprawki dla mojej Amelci. Brakuje nam tylko wózka, przewijaka i kosmetyków takich jak olwiki, pudry, kremy... Planuje jeszcze podgrzewacz do butelek kupić i to chyba było by wszystko.... :tak:

-inka to będziemy miały chyba obie BABY MERC`A :tak: Co do Twojego Pytania o łóżeczko turystyczne to nie odpowiem Ci szczegółowo na to ptanie, ale wydaje mi się, że tam chyba już nie trzeba materaca... może jakaś inna wrześnióweczka Ci pomoże :tak:

Zuzia28 co do X-Lander`ów, to taki żeby był na 4 takich samych kołach to jest model X3, natomiast model XA (którego sama chciałam bardzo kupić, ale na zimę wg mnie jest na "skoromny", dla mnie musi być na zimę bardziej okryty, lecz to bardzo porządny wózek, i też słyszałam o nim pozytywne opinie, jedyna wada to że jest cięzki i nie można spacerówki zamontować przodem do siebie, tylko dzidzia musi siedzieć tyłem do nas) też jest na 4 kołach ale dwa ma większe, a dwa koła mniejsze z czego te mniejsze są obrotowe. Reszta to chyba tylko trójkołowce.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
też zastanawiałam się nad kupnem BABY MERC`A ale są one bardzo bardzo ciężkie ... dziś byłam w sklepie i widziałam bardzo fajny wózeczek ;) i chyba się na niego zdecyduję... mały, lekki :tak:

Ninonka tak sobie myśle że Ty w takim razie masz najlepiej z nas wszystkich..95% wyprawki? Ja to dopiero odhaczyłam z 5 rzeczy a gdzie reszta???? Oczywiście wszystko będzie na hurra. I gdyby nie to, że wszyscy w koło, jak powiem że coś kupiłam, straszą przesądamy to magia zakupów byłaby dla mnie fasynująca...A co to za przyjemność skoro najbliżsi nie umieją się cieszyć wraz ze mną? :(.

-inka rozumiem co czujesz bo mam tak samo.... ale nie przejmuj się:-) ja nie patrze na to co gadają inni tylko kupuje i sama w domu mam radoche... czasami coś pokaże mojemu M ale przynajmniej on nic nie gada. Jak przychodzi z pracy to pyta się "co dziś kupiłaś dla małego?" ja mówię że nic - a on niemożliwe? nic nie kupiłaś hehe:-D
A najbardziej wkurza mnie moja teściowa - powiedziała że mam zakaz kupowania sama czegokolwiek dla dziecka przed porodem:szok: a ja jej na to - pieluszkę już mam to w tym odbiorę dziecko ze szpitala a jak wróce to mama sama wszystko kupi ... oczywiście za swoje..... od tamtej pory ani słowem o zakupach. A jak usłyszy że coś kupiłam to robi się cała czerwona hehe:-D

Syla ale fajnie ją załatwiłaś ;-)
jak można czekać z kupnem wszystkiego do porodu, nie wyobrażam sobie ganiać godzinami po sklepach w czasie połogu! Ludzie maja czasami niepoukładane w głowach.
Nie przejmujcie się przesądami, rozumiem, że nie każdy biegnie do sklepu po zrobieniu testu ciążowego, ale my jesteśmy w 6 miesiącu!! :tak:

reklama
A my z M jesteśmy zdecydowani na Coneco V3 Mustang jest już z kolekcji 2009. Bardzo lekki łatwo się prowadzi i taki zgrabniutki jak dla mnie w sam raz bo jestem drobniutka i niska to raczej nie wyrabiałabym na zakrętach przy większym hehe:-D

Załączniki

• wózek.jpg
    wózek.jpg
    53,6 KB · Wyświetleń: 44
Do góry