reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Pajacyki i śpioszki w biedronce śliczne. Polecam, zakupiłam 3szt dziś, ale po południu wybiorę się po dokładkę ;-) za tę cenę warto.

reklama
szyszunka każdy kij ma dwa końce :tak:
Każdego kształtują inne doświadczenia itp. A ryzyko straty dzidziusia niestety nie znika nigdy, bo ludzie czasem tak nagle odchodzą...
Poza tym mam tak jak empolan hihihi spać bym nie mogła gdybym nie miała najpotrzebniejszych rzeczy w domu. Cały sprzęt i przybory higieniczne itp chę mieć wcześniej. Z ciuszków raczej mam tylko to co najpotrzebniejsze na pierwszy okres, bo pewnie coś dostaniemy, poza tym nie chcemy znać płci, więc po porodzie większość pewnie przez internet zakupię.
Ja niestety nie mam co liczyć, że ktoś będzie mi ganiał po sklepach po porodzie, bo mąz do października w pracy od poniedziałku do niedzieli, rodzice 40km stąd...
Dlatego sama chcę zadbać o wszystko wcześniej.
Poza tym mój gust najbardziej mi odpowiada :-D:-D:-D:rofl2::rofl2:

Empolan kocyk piękny!! Ja tez bym taki chciała dla dzidzi mojej!!

naftanalek i bardzo dobrze :-D Cieszę się, że się cieszysz a kolorki są takie jak lubię najbardziej :tak:;-)

A my już zdecydowaliśmy i wybraliśmy x landera xa 2009 w wersji malinowej:)))
W każdym sklepie coś innego nam doradzali, ale przespałam się z tym kilka nocek i stwierdziłam ze na bank w tym naszej małej gwiazdce będzie dobrze:))narazie nie mam go jeszcze w domku bo na ten model 2009 się troszku czeka podobno ma takie branie i znajome też polecają także mam nadzieje że i ja bedę zadowolona:)ten z rocznika 2009 ma większą spacerówkę i regulowane oparcie w spacerówce i większy daszek pozatym kolorki są dużo ciekawsze:)

Syla ja tez sie zastanawiam poważnie nad tym wózkiem, u mnie bardzo ważna jest waga wózka, ponieważ mieszkam na drugim piętrze w starej kamienicy. Nie wiesz może, ile ten wózeczke waży w wersji głębokiej? Ja tylko znalazłam wagę gondoli samej i spacerówki...

Niestety nie znam dokładnie tej wagi. Ale w sklepie brałam samą gondolę w rękę to była lekka w porównaniu z innymi gondolami. Składałam też stelaż i też jest lekki a co najważniejsze zajmuje mało miejsca. Ja mieszkam na 4 piętrzy więc szukam czegoś naprawde lekkiego bo na góre będe wnosic tylko samą gondolę z dzidziusiem a stelaż będe zostawiac na dole.
Moniczkaleg83 a ty oglądałaś ten wózek z sklepie czy tylko w internecie.

No u mnie niesety straszą, przesądy i wogóle, dziewczyny i sie boję troszkę. Ja zamierzam kupić rzeczy w 7 miesiącu ciąży.

Syla fajny jest ten wózek, bardzo lekki i świetnie sie go prowadzi....ale on faktycznie jet taki twardawy...przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. No moich drogach chyba by mnie coś trafiło tak jak w przypadku wózeczka które chciałam odkupić....I u nas bardziej stan dróg decyduje o tym że będzie Baby Merc...na szczęście podobają nam sie też, więc jest git :).

jeżeli chodzi o wózki to ja jestem zakochana w tym BEBETTO VULCANO 8 W 1 + takie GRATISY tylko u nas (642366364) - Aukcje internetowe Allegro dla mnie ważne żeby wózek miał spacerówkę którą można rozłożyć na płasko, skrętne kółka nie koniecznie pompowane bo i tak większość będę jeździć w mieście :happy: no i stabilny duży podnóżek na nóżki :happy:
też jestem zdecydowana na ten wózek
w wersji z pompowanymi kołami chyba 100 zł więcej kosztuje .... ja mam ofertę z pompowanymi za 1250 zł a na każdych aukcjach podają te niższe ceny i to są koła piankowe

co do x-landerow to bylismy w sklepie i akurat pech czy cos przy nas facet przyniosl do reklamacji : jedno kłóko falowało , drugie zardzewiało (moja opinia - ogladałam i czy jest taki lekki ? - nie sądzę )

Ja osobiście znam osoby które mają x-landery i są zadowolone, no cóż nic nie jest idealne, po to są reklamacje, żeby reklamować wadliwy towar. A Violus kto Ci powiedział, że landery są lekkie??? :eek: Ja też oglądałam jakiś czas temu i jest ciężkim wózkiem tak jak piszesz własnie... a co do Twojego wyboru wózka, to całkiem ok wygląda.

reklama
Niestety nie znam dokładnie tej wagi. Ale w sklepie brałam samą gondolę w rękę to była lekka w porównaniu z innymi gondolami. Składałam też stelaż i też jest lekki a co najważniejsze zajmuje mało miejsca. Ja mieszkam na 4 piętrzy więc szukam czegoś naprawde lekkiego bo na góre będe wnosic tylko samą gondolę z dzidziusiem a stelaż będe zostawiac na dole.
Moniczkaleg83 a ty oglądałaś ten wózek z sklepie czy tylko w internecie.
No właśnie tylko w internecie... ale jutro jadę obejrzeć używany, moj mąż wypatrzył w komisie troszkę starszą wersję, pojade zobacze jak jeździ itp. Ale jeśli się zdecyduje to kupie nowy, widziałam że cały komplet kosztuje niecałe 1300 zł więc nie jest tak źle Jutro wieczorem napiszę co i jak;-)Syla jak znajdziesz namiary na inne lekkie wózki to dziel się nimi głośno:-)Ja prawdę mówiąc byłam zdecydowana na Tako Jumper, ale on jest niestety ciężki..

Do góry