reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

Dziewczynki co według Was jest lepsze do zakładania pod śpiochy koszulki czy bodziaki? Co do lidla i biedronki to dzisiaj właśnie wybieram się na łowy hehe

reklama
jak dla mnie lepsze sa body;-)a juz napewno odradzam kaftaniki okropne bo sie ciagle zawijaja:angry:

My dzisiaj wybieramy się do lidla. Wczoraj byliśmy w biedronce i kupiliśmy 2pak śliniaczków :-p Mam zamiar kupić termometr w lidlu i może bodziaki, ale już na r.68.

Polecam w Lidlu kocyki!!! Ja już zakupiłam, milusie są i w ogóle ładniutkie. A kaftaniki i te spodenki nie specjalnie mi sie podobały. O wiele lepsza jakość jest w Biedronie. Więc pozostałam tylko przy kocyku....

Mam pytanko czy z tych wózków Xlanderów są takie co mają 4 takie same koła?(chodzi mi o wielkość, czy zawsze jest tak, że dwa mniejsze, dwa większe, bo jakoś nie mogę znaleźć).

witam mamusie w dniu naszego święta. Wczoraj kupiłam w lidlu kocyk - jest po prostu fantastyczny. Dziś się zastanawiam czy drugiego (w wersji do wózkowej) nie kupić.:-)

Kurcze tak chwalicie te rzeczy z lidla a ja jak na złość nie mogę pojechać.A pewnie jak pojadę to już większości rzeczy nie będzie :-(. Normalnie dziś chyba nie odpuszczę i zmuszę M na małe zakupy. A jak nie to będzie miał przesrane ;-):-D.
Mimo że byliśmy już dzisiaj na mieście, ale po badaniach podjechaliśmy tylko na targ kupić truskawki :-D i chciałam może jakąś sukieneczkę sobie zakupić, ale niestety nic nie ma. :-( i parzyłam się w spodniach. A jak wróciłam do domu to musiałam całą bieliznę zmienić tak mi było mokro:-D. :szok::szok::szok:

Zuzia ja też nie spotkałam się z Xlanderami o takich samych kołach, choc może jakby dobrze poszukać to kto wie......

Eli ciekawy pomysł miał ten twój kuzyn z tym koszykiem....

Mnie zainteresowało to łóżeczko turystyczne. ...Ale mam pytanie czy ktoś orientuje się czy do niego też wkłada sie materac? Bo jak je pooglądałam sobie to wydało mi się takie miękkie i niestabilne..

reklama
Do góry