reklama
rezeda
Fanka BB :)
My dzisiaj wybieramy się do lidla. Wczoraj byliśmy w biedronce i kupiliśmy 2pak śliniaczków Mam zamiar kupić termometr w lidlu i może bodziaki, ale już na r.68.
-inka
Kurcze tak chwalicie te rzeczy z lidla a ja jak na złość nie mogę pojechać.A pewnie jak pojadę to już większości rzeczy nie będzie :-(. Normalnie dziś chyba nie odpuszczę i zmuszę M na małe zakupy. A jak nie to będzie miał przesrane ;-).
Mimo że byliśmy już dzisiaj na mieście, ale po badaniach podjechaliśmy tylko na targ kupić truskawki i chciałam może jakąś sukieneczkę sobie zakupić, ale niestety nic nie ma. :-( i parzyłam się w spodniach. A jak wróciłam do domu to musiałam całą bieliznę zmienić tak mi było mokro.
Mimo że byliśmy już dzisiaj na mieście, ale po badaniach podjechaliśmy tylko na targ kupić truskawki i chciałam może jakąś sukieneczkę sobie zakupić, ale niestety nic nie ma. :-( i parzyłam się w spodniach. A jak wróciłam do domu to musiałam całą bieliznę zmienić tak mi było mokro.
-inka
Zuzia ja też nie spotkałam się z Xlanderami o takich samych kołach, choc może jakby dobrze poszukać to kto wie......
Eli ciekawy pomysł miał ten twój kuzyn z tym koszykiem....
Mnie zainteresowało to łóżeczko turystyczne. ...Ale mam pytanie czy ktoś orientuje się czy do niego też wkłada sie materac? Bo jak je pooglądałam sobie to wydało mi się takie miękkie i niestabilne..
Eli ciekawy pomysł miał ten twój kuzyn z tym koszykiem....
Mnie zainteresowało to łóżeczko turystyczne. ...Ale mam pytanie czy ktoś orientuje się czy do niego też wkłada sie materac? Bo jak je pooglądałam sobie to wydało mi się takie miękkie i niestabilne..
reklama
DOODA
wrześniowa mama :)
Jaka cena tego kocyka z lidla?
Podziel się: