reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Dzidziusia i Mamy

no dla mnie taka poduszka rogal to jest CUDO
nie wiem jak ta, z tym ze moja kosztowala ok.200zł w przeliczeniu z Euro więc moze wyonana jakos inaczej ale ja bez niej nie dalabym juz rady spac. a spi sie coraz gorzej.

reklama
Ja mam pytanie dotyczące kół wózka. Koleżanka ma do odsprzedania wózek, niestety nie mam jego zdjęcia, bo na szybkiego go oglądałam i wszystko mi sie podobało. Gondola spora , spacerówka z tego też i fotelik samochodowy. W świetnym stanie i chce 200 zł. Ale jedna rzecz mnie zastanawia. A mianowicie koła, bo są takie jak w załączonym zdjęciu ( znalazłam na allegro ). Nasze bobaski urodzą się na chłodniejszy okres, później śnieg....Niestety koleżanka nie miała możliwości wypróbowania go na śniegu więc nie chce się wypowiadać.... Oto zdjęcie

picture7461.jpg

ninonka - a twój wybrany wózek to dokładnie taki jaki na początku sobie upatrzyłam :-)

Ja mam pytanie dotyczące kół wózka. Koleżanka ma do odsprzedania wózek, niestety nie mam jego zdjęcia, bo na szybkiego go oglądałam i wszystko mi sie podobało. Gondola spora , spacerówka z tego też i fotelik samochodowy. W świetnym stanie i chce 200 zł. Ale jedna rzecz mnie zastanawia. A mianowicie koła, bo są takie jak w załączonym zdjęciu ( znalazłam na allegro ). Nasze bobaski urodzą się na chłodniejszy okres, później śnieg....Niestety koleżanka nie miała możliwości wypróbowania go na śniegu więc nie chce się wypowiadać....

Ineczko wg mnie takie kółka na nasz okres jesienno zimowy mogą sprawiac ci trudności, dlatego tez ja kupuje taki jak wyżej przedstawiłam, moim zdaniem kółeczka moga sprawiac Ci trudnośc w pachniu np wózka w śniegu bo sa malutkie, ja nie chce Ci odradzać konkretnie takiego wózka bo sama nie probowałam nigdy jeździć takimi kółeczkami w zimie po dworze, ale to tez w sumie zalezy od tego czy i gdzie bedziesz nim jeździła w zimie, bo jezeli mieszkasz typowo w wielkim mieście to drogi są żadko kiedy zasypane sniegiem, a jesli jest to wioska to może byc Ci baaaaaardzo cięzko....

Dziewczyny mam pytanie mam nadzieję, że te które są mamusiami po raz drugi/trzeci mi doradzą.;-)
Chciałabym kupić laktator. Na pewno się przyda bo dwa-trzy razy w tygodniu będę na dwie, max.trzy godzinki jeździć do szkoły na zaliczenia. Jednocześnie zależy mi aby karmić piersią, więc będę musiała na ten czas odciągnąć pokarm. I tu moje pytanie.
W takim przypadku który laktator będzie dla mnie lepszy? Elektryczny czy ręczny? Czy jest jakaś zasadnicza różnica między nimi? Jakie polecacie (myślałam o Avent)?
Z góry baaardzo dzękuję. :tak::tak:

podpinam się pod pytanie Alex! akurat ten zakup zostawiam na koniec, ale też planowałam o to zapytać zanim dokonam wyboru

Ja też czekam na opinie który laktator lepszy. I zastanawiam się czy wogóle jest sens go kupować wcześniej bo gdyby okazało się że z jakiegoś powodu nie uda się karmić piersią to byłby niepotrzebny wydatek.

Dziewczyny mam pytanie mam nadzieję, że te które są mamusiami po raz drugi/trzeci mi doradzą.;-)
Chciałabym kupić laktator.
W takim przypadku który laktator będzie dla mnie lepszy? Elektryczny czy ręczny? Czy jest jakaś zasadnicza różnica między nimi? Jakie polecacie (myślałam o Avent)?
Z góry baaardzo dzękuję. :tak::tak:

Alex czyt strona 7 i 8 pisalysmy juz na ten temat;-):tak::-)

Ninonka masz rację. Dziś na mieście zobaczyłam kobietę pchającą taki wózek. ( hehe na takich kółkach).Zagadnęłam ją o ten wózek. Odradziła, bo i ona na okres zimowy kupowała ten z pompowanymi kołami. Poza tym w mojej miejscowości, gdzie przeważają uliczki wyłożone kamieniami a wkoło las takie kółka się nie sprawdzą nawet później....Z jednej strony szkoda, ale z drugiej srony juz wiem i dobrze że nie kupiłam już :-).

reklama
hej my mamy wozek mutsy urban rider ktory zdecydowanie polecam mimo ze jest ciezki to swietne sie go prowadzi :)
natomiast lozeczko mamy drewex hippo, i to lozeczko jest beznadzejne zdecydowanie go odradzam

Do góry