Wiolawb
Fanka BB :)
Hmmmm - dzisiaj kupiłam PIERWSZĄ rzecz dla bejbika - "Zestaw termometrów SCH 530 Philips to kolejna propozycja dla rodziców, mająca ułatwić im codzienną opiekę nad dzieckiem. W jego skład wchodzą smoczek z termometrem do prostego pomiaru temperatury w ustach dziecka, smoczek oraz niezwykle dokładny termometr cyfrowy z elastyczną końcówką – może być używany przez całą rodzinę.
Smoczki są silikonowe, ortodontyczne w rozmiarze - dzięki czemu nadają się dla noworodków. Można je wygotowywać i sterylizować, a ich powierzchnia zabezpiecza przed podrażnieniami skóry. Komplet termometrów znajduje się z wygodnym etui." może dziwnie zaczynam, ale akurat mieli na ten zestawik dużą promocję - więc już mam go w domciu
Smoczki są silikonowe, ortodontyczne w rozmiarze - dzięki czemu nadają się dla noworodków. Można je wygotowywać i sterylizować, a ich powierzchnia zabezpiecza przed podrażnieniami skóry. Komplet termometrów znajduje się z wygodnym etui." może dziwnie zaczynam, ale akurat mieli na ten zestawik dużą promocję - więc już mam go w domciu